Адаптери и преходници

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да поръчате онлайн на Etuo.bg

На нашия онлайн магазин ще откриете огромно разнообразие о на различни видове адаптери на изключително добри цени и с най-различни функции, като изключително практичния USB-C - mini jack 3.5 mm или кабел за телефони на Apple: лампа - mini jack 3.5 mm. Избирайте внимателно според спецификите на своя телефон или таблет. Нашите универсални адаптери за пренос на данни, зареждане и т.н. от нашия онлайн магазин Etuo са идеалният подарък.

Каква е функцията на адаптера

Ако има аксесоар, от който всеки един от нас се нуждае, то това е адаптерът. Различните големини и формати на картите, SD, microSD - всичко това в определен момент ще ни изправи пред невъзможността да използваме информацията, от която се нуждаем. Най-честият проблем, с който се сблъскваме е прехвърлянето на снимки от телефони на лаптопи. Тогава установяваме, че форматите на картата и слота са различни. В сайта ни има перфектното решение- SIM адаптер. Поставете в него microSD картата вече разполагате с „класически“ формат, който е съвместим с PC или лаптоп.

Какви видове ще срещнете в раздела

Независимо от нуждите ви, в категорията има всичко, което би ви послужило за свързване на картата с телефона Ви. Практичните комплекти покриват всички по-известни формати:

  • - microSIM;
  • - nanoSIM;
  • - SIM.

Налични са специфични игли за отваряне на модерни слотове за карти на iPhone и някои модели на Huawei и Samsung. Etuo е мястото, където има огромно разнообразие на модели адаптери, включващи безжични, индукционни и бързи четци – на най-популярните марки, както и за потребителите на Apple.