CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Аксесоари за Смартфони и Таблети

Какви аксесоари за телефони и таблети ще откриете в раздела

В etuo.bg предлагаме най-различни видове практични джаджи на добри цени за мобилни устройства:

  • - за спортните натури препоръчваме удобни калъфи за телефон, които могат да се носят на ръката или на кръста;
  • - за любителите на музиката - Bluetooth колонки, докинг станции и различни видове слушалки;
  • - за хората, които прекарват немалко време в колата, ще намерите нашите комплекти „свободни ръце“, автомобилни зарядни за телефон, държачи и стойки за смартфон;
  • - предлагаме и ръкавици за работа с дисплей, които са изключително практични при използване на телефон на открито в зимните месеци.

Кои са подходящи и за таблет

От многообразието от джаджи и аксесоари, които нашия магазин предлага, много от тях са подходящи и за таблети. Любителите на музика, които искат да я слушат от таблета си, могат да го направят с нашите докинг станции, блутут (Bluetooth) колонки и слушалки. Можете да улесните ежедневието си като потребител на таблет с различните видове адаптери, външни батерии и стилуси. Освен това ние от etuo.bg Ви предлагаме зарядни устройства, USB кабели и карти памет, които ще съвпаднат с Вашия таблет.

Как някои от тях могат да добавят функционалности към устройството ви

В нашия онлайн магазин ще откриете огромен избор от аксесоари и за любителите на фотографията - карти памет, селфи стикове, обективи, лед (LED) осветление, селфи стикове и други функционалности. Също така, ако търсите адаптери за различни SIM или SD карти, преходници и кабели за мобилни устройства, тук имаме много предложения и от този тип продукти. Разполагаме с различни аксесоари за телефони и таблети от доказани производители, включително и такива на известни брандове като Samsung, Apple, Sony, Huawei и LG.

Защо да се доверите на нашия екип от etuo.bg

В днешно време смартфоните и таблетите са изключително ценни потребности на всеки потребител. Затова е важно Вие да предоставите аксесоар, който ще осигури нужната му защита. Ние Ви предлагаме внимателно подбрани аксесоари, така че те да гарантират максимална защита, високо качество и комфорт, когато използвате своето мобилно устройство. Нашият асортимент е постоянно обновен с нови аксесоари, така че да има нещо за всеки.