+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Alcatel Idol 4 - калъф за телефон Fantastic Case - фрактал (147819)

Цена: 19,90 лв.
Наличност 0 налични  
Пратка 48 h  
Разходи за доставка 5,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
  КЪМ КЛИПБОРД ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗА НАЛИЧНОСТТА

Подобни продукти

Калъфи за телефон от серията Fantastic Case - луксозна колекция кейсове с щампи

Fantastic Case е луксозна селекция от първокачествени калъфи с щампи. Кейсовете за телефон от тази специална колекция са изработени от гъвкав и устойчив на употреба TPU (thermoplastic polyurethane) материал, който не се деформира дори при продължително огъване. Тези защитни корпуси поемат част от удара при изпускане на мобилното устройство върху твърда повърхност, като по този начин го предпазват от по-сериозни наранявания. Те са отлично решение за протекция на GSM апарата от издраскване, замърсяване, захабяване и други механични повреди. Панелите за телефони се отличават с шармантни едноцветни и многоцветни дизайни, чрез които можете да освежите визията на смартфона си. Печатните шарки са над 150 тематични шаблона за принтиране. Графиките се нанасят върху защитните капаци със специална техника за отпечатване, благодарение на която те са изключително издръжливи на абразия, изтъркване и избледняване.Рамките за мобилни устройства са ергономични аксесоари и са лесни за почистване.Всеки предпазен гръб разполага с изрези за компонентите и конекторите на модела телефон, за който е предназначен. Ако търсите луксозен калъф, с който да предпазите смартфона си и да му придадете изящен и индивидуален вид, разгледате кейсовете с щампи от нашата първокласна серия Fantastic Case.  Информация за производителя
Начин на доставкаВреме за транспортПлащане в авансНаложен платеж

Доставка до офис на ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 5,9 лв. 7,9 лв.

Доставка до адрес - ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 6,9 лв. 8,9 лв.


Безплатна доставка е налична за поръчки над 100 лв.

Повече информация (https://www.etuo.bg/dostavka-plashtane)

Продуктите, закупени в нашия магазин, могат да бъдат разменени или върнати. Имате право да върнете или възстановите продукти в рамките на 30 календарни дни от получаване на поръчката. Посочете причината за връщането или основание за връщане или възстановяване, ако бъдете поискани от ръководството на магазина. Върнете продукта (ите) в първоначалното им състояние. Персонализираните продукти не подлежат на възстановяване.

Повече информация (https://www.etuo.bg/razmyana-na-stoki-ili-otkaz-ot-dogovora)

Няма коментари

Съгласен съм с обработката на личните ми данни* още ... Администраторът на личните данни е HS-trade sp.z o.o. с. к. със седалище в Познан на ул. Druskienickiej. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност, за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите дос Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите достъп до личните си данни и да ги коригирате и изтриете. Предоставянето на лични данни е доброволно.

Купено включено