+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Apple iPhone 5SE - протектор от закалено стъкло MyScreen Protector Diamond Glass (119918)

Оценка: 5.0   (2)
Цена: 18,90 лв.
Наличност 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 5,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
  ДОБАВИ В ЛЮБИМИ

Темперирано стъкло MyScreen Protector Diamond Glass - 9H закален скрийн протектор

Темперираното стъкло (tempered glass) от серията MyScreen Protector Diamond Glass е висококачествен скрийн протектор за смартфон. Защитното покритие се поставя и прилепя плътно към предната част на телефона със силна адхезия. При отлепяне/демонтаж не остават трудни за миене следи от лепила. GSM аксесоарът е адаптиран към размера и формата на конкретния модел. Притежава изрези за неговите компоненти и конектори - камера, високоговорител или функционален бутон. Закаленият стъклен предпазител се откроява с най-високото ниво на твърдост от 9H по скалата на Mohs, което гарантира издръжливост и надеждна протекция. Предотвратява появата на драскотини, абразия, замърсявания и пукнатини по дисплея на апарата, дори поема отчасти удара, получен при изпускане му на земята. Тъч скрийн стъклата имат олеофобна повърхност, която значително улеснява почистването им. Тяхната висока степен на прозрачност спомага за доброто визуално възприятие на картината на LCD екрана. Удароустойчивите протектори са изключително тънки. Не предизвикват значително оптично уголемяване на мобилното устройство и не влияят на сензорните му функции. Комплектът включва още ръководство за употреба, мокра кърпичка, два стикера за EasyAPP KIT и кърпа за почистване на прах. Ако търсите плоско закалено стъкло за екран на телефон, разгледайте темперираните стъкла MyScreen Protector Diamond Glass.


Как да инсталирате закалено стъкло? - Проверете тук  Информация за производителя
Начин на доставкаВреме за транспортПлащане в авансНаложен платеж

Доставка до офис на ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 5,9 лв. 7,9 лв.

Доставка до адрес - ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 6,9 лв. 8,9 лв.


Безплатна доставка е налична за поръчки над 100 лв.

Повече информация (https://www.etuo.bg/dostavka-plashtane)

Продуктите, закупени от нашия магазин могат да бъдат заменени или върнати. Имате право да върнете закупени продукти в рамките на 30 календарни дни от получаване на поръчката. В този период няма нужда да посочвате причина за връщането. Необходимо е продуктите да бъдат в състоянието, в което сте ги получили. Персонализираните продукти не подлежат на връщане и замяна.

Повече информация (https://www.etuo.bg/razmyana-na-stoki-ili-otkaz-ot-dogovora)

  Куприян, 10 ноември 2016 г.

  Магич, 21 юни 2016 г.

Вашата оценка


Съгласен съм с обработката на личните ми данни* още ... Администраторът на личните данни е HS-trade sp.z o.o. с. к. със седалище в Познан на ул. Druskienickiej. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност, за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите дос Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите достъп до личните си данни и да ги коригирате и изтриете. Предоставянето на лични данни е доброволно.
  • марка на устройството: Apple
  • модел на устройството: iPhone 5SE
  • Производител / серия: MyScreen Protector