Asus Zenfone 3 Max (ZC553KL) - създайте персонализиран калъф FLEXmat Case

добавете текст
Arial Black
Black
Вашите образи
  Разшири
  Sending a images...
  Оценка:  4.8
  (5)
  Наличност 6 налични  
  Доставка 2 - 3 работни дни  
  Разходи за доставка 6,90 лв.  
  Цена: 30,90 лв. including VAT 23%

  Проектирайте калъф с ваша графика, изображение и дизайн

  Кейс със собствена щампа, снимка и надпис за телефон Asus Zenfone 3 Max (ZC553KL)

  В нашия онлайн магазин можете да създадете калъф със собствен дизайн за модела смартфон Asus Zenfone 3 Max (ZC553KL). За целта можете да използвате специално приложение, като дори не е нужно да го инсталирате на вашето устройство. Неговите инструменти и функции ще ви позволят да създадете принт графика/изображение за отпечатване по ваш вкус и предпочитание.

  Всеки добавен визуален елемент може да се мащабира, завърта и променя силата на проникването му върху определен слой. В програмата могат да бъдат заредени една или повече графики. Самото проектиране не отнема много време - след добавянето/качването на файл, е достатъчно да го поставите и подравните правилно върху кейса на избрания от вас модел мобилен апарат. Приложението ви позволява да създадете собствена печатна графика, но трябва да запомните няколко важни правила.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 1

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 2

  alternatywny_tekst

  Качената от вас снимка трябва да бъде с добро качество. Размерите й не могат да бъдат по-малки от 640 х 480 пиксела. Цветът на фона по подразбиране е бял, така че е желателно да запълвате цялото поле на шаблона с избраното от вас изображение или цветен фон - не е възможно да се генерира дизайн с прозрачни елементи. Самият принт/печат ще бъде нанесен в очертанията на задната страна/гърба на предпазния аксесоар. Отпечатаните принтове са трайни и устойчиви на абразия и избледняване, но е възможно цветовете да се различават леко от първоначалния им вид поради настройките на монитора ви - за акуратно цветово възпроизвеждане е нужно калибриране. Ние няма как да коригираме вашите заявки през приложението, така че внимателно проверете дали отделните елементи за принтиране са добре поставени/позиционирани.

  Калъф FLEXmat с щампа

  Издръжлив и функционален кейс

  FLEXmat Case се предлага за модела Asus Zenfone 3 Max (ZC553KL). Това е силиконов и гъвкав калъф, който предпазва устройството от драскотини, ожулвания и замърсявания. Предимства на кейса:

  • 1. Еластичен TPU материал;
  • 2. Изрези за важни компоненти;
  • 3. Прозрачни ръбове, защитаващи екрана;
  • 4. Лесно почистване;
  • 5. Нечувствителност към деформация;
  • 6. Специален размер.

  Не забравяйте да проверите създадения от вас дизайн в етапа на потвърждаване на поръчката си, преди да финализирате процеса и да извършите покупка. Ако визуализацията не съответства на вашия проект, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 4

  Kreator przykładowe zdjęcie flexmat 5    Информация за производителя