Как да изтрия акаунт в Google от телефона си?

Профилът ви в Google ви позволява да изтегляте и инсталирате приложения от Google Play, да синхронизирате контакти си и много други удобства. Без него телефонът губи много от възможностите си. Хората, които не искат да използват акаунт в Google на устройството си, могат да го изтрият. Представяме ви как да го направите по най-лесния възможен начин.

Изтрийте сигурно и безопасно акаунта си в Google директно от вашия смартфон

1. Как да изтрия акаунт в Google от телефона си?

За да изтриете акаунт в Google без загуба на файлове и важна информация:

1. отворете "Настройки";

2. въведете „Акаунти“;

3. изберете "Google";

4. маркирайте акаунта, който искате да изтриете;

5. потърсете опцията "Изтриване".

Имената на разделите и опциите може да се различават в различните версии на Android. Горното ръководство ще работи за смартфони от различни производители (Samsung, Huawei, Sony, HTC, LG, Motorola) с Android версия 5.0 и по-нови.

Горепосоченият метод гарантира безопасно изтриване на акаунта в Google от устройството, което води само до изключване на акаунта от смартфона. Този метод не изтрива gmail пощата от сървъра заедно със съобщенията, запазени на него, така че можете да я използвате.

2. Как да изтрия акаунт в Google от телефона си?

Ако намирате статията за полезна, можете да я споделите с вашите близки, роднини и приятели в социалните мрежи. В случай че желаете да получите най-новите ни публикации на теми, свързани с мобилните технологии, можете да се абонирате за нашия блог. В него ще откриете съвети, трикове и хакове, които ще ви помогнат да използвате телефона си по оптимален и безопасен начин.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.