Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

Закаленото стъкло отлично предпазва сензорния екран на телефона от различни видове механични повреди.За да извлечете максимална полза от неговата употреба обаче, е необходимо да обърнете задълбочено внимание на правилно му поставяне. В тази връзка написахме кратка инструкция, благодарение на която залепянето на стъклен протектор върху дисплея на смартфона няма да ви затрудни.

1. Мястото, където ще се извърши фактическото залепване на темперираното стъкло към сензорния дисплей на мобилното устройство, трябва да е почистено и обезопасено. За тази цел забършете работния плот, премахнете всички ненужни за дейността предмети и с чисти ръце подгответе телефона и протектора за планираната операция.

1. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

2. След това трябва да се отвори картонената опаковка с подготвения аксесоар, за да се провери съдържанието му. Кутията трябва да съдържа: закалено защитно стъкло, съобразено с вашия модел телефон и две кърпи - мокра и суха.

2. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

3. Следващата стъпка е да почистите добре екрана на смартфона с предоставената мокра кърпичка. Всички прашинки и мазни петна трябва да бъдат премахнати от повърхността на дисплея.

3. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

4. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

4. Повторете операцията, този път с помощта на суха кърпа.

5. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

5. Когато горната стъпка приключи, отстранете защитното фолио от залепващата страна на закаленото стъкло.

6. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

6. Настройте стъклото към екрана на телефона, като вземете предвид фабричните изрези на аксесоара.

7. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

7. Поставете темперирания стъклен протектор срещу сензорния дисплей и го натиснете в средата. По този начин лепилото ще се разнесе равномерно.

7. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

8. След това използвайте суха кърпа, за да избършете защитното стъкло и да го притиснете към повърхността на екрана.

8. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

9. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

9. Готово ;) Дисплеят на телефона е защитен, стъкленият предпазител не влияе на свойствата на докосване на екрана и отразява изцяло живи, красиви цветове.

10. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

10. След като се погрижите за протекцията на сензорния екран, можете да осигурите и цялостната защита на телефона си, като се сдобиете с елегантен и надежден калъф, с който не само ще предпазите любимия си смартфон, но и ще освежите външния му вид.

11. Как да поставите защитно стъкло на екрана на телефона си?

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.