Как да си пуснете YouTube клип във фонов режим (Android и iOS)?

YouTube затруднява слушането на фонова музика от самото приложение, тъй като би попречило на потребителите да гледат реклами. За щастие има начини да се заобиколи това ограничение. В днешното ръководство ви показваме няколко варианта за слушане на YouTube във фонов режим на заключен екран.

Режим на работния плот в Mozilla Firefox (за Android)

1. Как да си пуснете YouTube клип във фонов режим (Android и iOS)?

Стартирайте Firefox на вашия Android телефон и активирайте YouTube. След това отворете менюто (иконата с три точки до адресната лента) и изберете "Режим на работния плот". След като стартирате даден клип в YT, ще можете да заключите екрана и дори да преминете към друго приложение. Недостатъкът на тази опция е необходимостта от използване на компютърната версия на уебсайта от смартфона.

Приложение Autobeat Player (за Android)

2. Как да си пуснете YouTube клип във фонов режим (Android и iOS)?

Приложението Autobeat Player е достъпно в Google Play и позволява дори повече възможности от Mozilla. Програмата ви позволява да използвате YouTube във фонов режим и дори да създавате свои собствени плейлисти. В допълнение, апликацията ви дава възможност да възпроизвеждате музика не само от YT, но и от Autobeat и SoundCloud.

Музикално приложение (за iOS)

3. Как да си пуснете YouTube клип във фонов режим (Android и iOS)?

Потребителите на Apple устройства също могат да слушат музика от YouTube на заключен екран. За тази цел те могат да използват безплатното приложение Musi. Програмата има редица предимства, например, тя автоматично изтегля в паметта на телефона често гледаните клипове и ви позволява да създавате свои собствени библиотеки.

ListenYo! (за всички)

4. Как да си пуснете YouTube клип във фонов режим (Android и iOS)?

ListenYo! е уебсайт, който излъчва само музика от YouTube, без видео. Музиката се стриймва според въведените категории: музикален жанр, име на групата или ключови думи. Филтрите за музика работят по същия начин, както в YouTube. Тази услуга работи перфектно на мобилни устройства, защото ви позволява да слушате музикални произведения на заключен екран. В допълнение, тя работи след минимизиране и стартиране на други приложения.

Слушайки само музика в Ютюб, без визуално излъчване, означава по-ниска консумация на данни и пестене на батерията.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Оценка: 4.60 / 5.0 (12)
Вашият рейтинг
Моля изберете една от оценките по-горе.