Какво да изберем - стъклен протектор или защитно фолио

Искаме ли да сме собственици и ползватели на добре работещ смартфон, трябва да знаем как да го стопанисваме, да се грижим за неговата подобаваща защита, за да бъде устройството наше притежание за по-дълго време. В случая въпросът с предпазни материали, като стъклените протектори и фолиото, е изключително актуален, тъй като до голяма степен именно от този вид аксесоари за телефони зависи и целостта на екрана, неговото непроменено състояние в течение на времето.

В онлайн магазин etuo.bg ще откриете качествени предложения, които можете да закупите на ниски цени и за всички марки и модели телефони. Те са надеждни, предпазват от надраскване и счупване при падане, но в същото време запазват и желаната от нас дисплей сензитивност. Предпазните фолиа и стъклените протектори са устойчиви на всякакви механични въздействия, което ги определя като задължително допълнение към съвременните смартфони.

Видове протектори за телефон

1. Какво да изберем - стъклен протектор или защитно фолио

В търсене на подходящото за Вашето мобилно устройство защитно закалено стъкло или фолио/филм за екран, неминуемо ще се сблъскате с огромно разнообразие от продукти, което може и да Ви обърка. Основното в случая е да прецените добре всяка една възможност, залагайки на най-благонадеждната и обещаващата отлични резултати.

Магазин etuo предлага богата селекция от стъклени протектори и скрийн фолиа с отлично качество и много добри експлоатационни показатели. И двата варианта са добри, стига да говорим за надеждна изработка и високо ниво на защита. Разгледайте предложенията и направете своя избор.

Стъклени протектори - предимства и недостатъци

Те са вид противоударно покритие за екран, като може спокойно да се каже, че именно то е оптималният вариант, ако искате да осигурите максимална защита на своя телефон. Предимствата на този вид предпазен аксесоар са ясни:

• Запазване на чувствителността на екрана;

• Лесно поставяне;

• Устойчивост на удари и надраскване;

• Достъпни цени и прочее.

Един от малките недостатъци на стъкления протектор е неговата малко по-голяма дебелина, която при някои модели телефони понижава естетиката. За някои това не би представлявало никакъв проблем, но за други ще се окаже причина номер едно да заменят покритието за екран от стъкло с друг вид, например с филм.

Защитно фолио - предимства и недостатъци

Защитното фолио на свой ред е едно по-бюджетно решение, на което също много се залага. Тук обаче не можем да говорим за кой знае какво предпазване от удари или счупвания… Ако държите на това, по-добре се ориентирайте към стъклените аналози, с които екранът на смартфона ще остане здрав през цялото време.

Добрата страна на предпазния филм е неговото дискретно присъствие върху дисплея - едва забележим, той осигурява почти невидима скрийн защита, която е задължителна за всеки един смартфон, без значение дали е скъп, или евтин. Добре преценете кое е по-важно за Вас - естетиката или практичността. Ако искате да комбинирате и двете, заложете на магазин etuo и повече няма да имате каквито и да е колебания.

Как да изберете подходящ протектор за Вашия телефон

Изборът на защитни стъклени покрития или фолиа за смартфон е също толкова комплексен, колкото и самата покупка на мобилно устройство. Трябва да се съобразите с няколко по-основни неща като:

• Вид и модел телефон;

• Желано ниво на защита;

• Естетика;

• Начин на поставяне;

• Цена.

Добрите решения лежат най-вече на реалните очаквания, които имаме към конкретния продукт. А за да се те такива, е нужно да се информираме в детайли какви са неговите предимства и недостатъци. Стъклените протектори и фолиата за екрани са решение с висока практическа стойност, което е добре да бъде взето внимателно и с отношение към детайла. Доверете се на магазин etuo - винаги там, за да Ви изненада приятно с топ решения, на топ цени!

Стъкла и протектори

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.