Кои услуги са част от Google?

В днешно време услугите на Google са не само поща или търсачка, но и цяла лаборатория, в която непрекъснато се разработват много полезни и интересни приложения. Те имат за цел не само забавляват потребителя, но и му помагат да намери решение на възникнали проблеми. Трудно е да си представим ежедневното използване на интернет без Гугъл, защото той винаги знае всичко. 

Когато отворите търсачка, понякога не е нужно да отивате далеч, за да намерите правилната информация. Google разполага с около сто различни услуги и инструменти, които са удобни за синхронизиране и използване помежду си от един акаунт. Ние от etuo.bg споделяме, че служители както на малки фирми, така и на глобални корпорации ежедневно използват Chrome, AdWords, Analytics, Gmail, Drive, Calendar и т.н. Но има и списък с много полезни услуги, които всеки човек трябва да знае и да борави с тях, тъй като те значително ще улеснят ежедневието му.

Какви услуги предлага Google

1. Кои услуги са част от Google?

От etuo ви предоставяме списък с някои от най-разпространените функции, които Google предлага:

• Answers е услуга за колективно получаване на отговори на възникващи въпроси;

• Search Statistics ви позволява да разберете най-популярните, както и най-бързо растящите заявки за даден период от време;

• App Engine е платформа за създаване и хостване на мащабируеми уеб приложения на сървъри;

• Google Apps за използване на приложенията;

• Calendar е онлайн услуга за насрочване на срещи, събития и задачи, свързани с календар. Възможно е споделянето с група потребители;

• Checkout е за онлайн плащания, чиято цел да опрости процеса на плащане за онлайн покупки;

• Docs е уеб базирано приложение за управление на документи, което позволява споделяне на нужна информация и файлове, като по-късно се заменя от Drive – облачно хранилище с възможност за преглед онлайн на съдържанието на много типове файлове, преместване на снимки и включително файлове на Photoshop. Документите също могат да се редактират, като се препоръчва поне 5 GB свободно пространство;

• Gmail е безплатна електронна поща с голямо пространство за съхранение на съобщения (над 7,2 GB);

• Maps е набор от карти, базирани на безплатна помощ за картографиране;

• News е автоматично генериран новинарски сайт, който събира заглавия от над 400 новинарски източника по целия свят, като групира свързани статии и след това ги показва според личните интереси на всеки читател.

Тези и още много приложения можете да използвате напълно безплатно или да се възползвате от ниските цени, за които ще получите страхотно обслужване.

За какво могат да са ни полезни

За никой не е тайна, че с помощта на услугите и програмите от Google лесно можете да развиете своя бизнес или да стартирате нов от нулата. В днешно време, с напредването на технологиите, Гугъл разкрива безброй възможности, които ни дават поле за изява и с чиято помощ можете да сбъднете най-големите си мечти. Google е верен помощник на всеки човек, независимо дали става дума за развлечение, запълване на свободното си време, или уреждане на делови въпроси.

Защо приложенията на Гугъл са най-предпочитани

Почти всички притежатели на устройства с Android използват Гугъл и неговите услуги. С помощта на Google Play можете лесно да получите достъп и да свалите любимите си апликации, да правите актуализации на приложенията, както и да се възползвате от много други функции, които търсачката предлага. С помощта на апликациите можете лесно да изпълнявате всякакви дейности, свързани с работата, да запълвате свободното си време с игри, слушане на музика или аудио книги, както и да пазарувате от любимите си онлайн магазини.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.