Messenger без Facebook - как да го инсталирате и заслужава ли си?

В наши дни потребителите имат възможност да използват Messenger без активен акаунт във Facebook. Как да изтеглите Messenger без Facebook и предлага ли програмата полезни функции?

Messenger без Facebook - как да го настроите?

Messenger без1.  Facebook - как да го инсталирате и заслужава ли си?

За да използвате Messenger, трябва да изтеглите приложението от Google Play (Android) или от App Store (iOS). Активирайте програмата и изберете опцията "Създаване на нов акаунт". След това трябва само да въведете телефонния си номер, да създадете парола и да въведете името, под което ще бъдете видими за другите потребители. Можете да добавите и вашата снимка или аватар.

Хората от вашата адресна книга, които имат инсталиран Messenger, веднага ще се появят в списъка. Така че не е нужно да добавяте контакти ръчно.

Какво предлага Messenger без Facebook - заслужава ли си?

Новият Messenger предлага много възможности и интересни допълнения. Това го прави изключително полезен за употреба. Чрез приложението можем да споделяме снимки и видеоклипове с нашите приятели. Освен това имаме възможност за провеждане на групови аудио и видео разговори. Налична е и опция за изпращане на стикери. Обновеният Messenger се различава от предишната версия само по начина на влизане/вход в приложението.

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Оценка: 4.50 / 5.0 (10)
Вашият рейтинг
Моля изберете една от оценките по-горе.