Създайте калъф със собствена щампа – кейс с ваша снимка, графика и текст

Искали ли сте някога да имате персонализиран калъф за телефон с ваша снимка, графика и/или текст? Ако отговорът ви е „Да“, то имаме добра новина за вас. С нашия инструмент „Персонализиран кейс“ можете да създадете уникален дизайн за кейса на вашия смартфон. За личното ви успокоение ще направим едно кратко уточнение: защитните възможности на GSM аксесоарите с щампа по избор, в никакъв случай не бива да бъдат смятани за по-слаби от тези на стандартните предпазни принадлежности.

С други думи можете смело да се възползвате от нашето креативно предложение и да декорирате калъфа на мобилния си апарат с принт по ваш вкус и предпочитание, без да се притеснявате за нивото на защита на самия протектор. В случай че се чудите как да го направите, прочетете статията докрай. В нея ще откриете още информация за предимствата и различните възможности за отпечатване на изображения и надписи върху кейсовете тип книга, бронираните бъмпери, пластмасовите и силиконовите калъфи.

Как да проектирате кейсове със собствени изображения и надписи

1. Създайте калъф със собствена щампа – кейс с ваша снимка, графика и текст

С нашата интуитивната онлайн апликация имате възможност да сътворите истинско произведение. На първо време отворете сайта etou.bg и от горното (хедър) меню изберете „Персонализиран кейс“.

От наличните филтри изберете марката и модела на мобилното си устройство, както и типа на калъфа (брониран / хибриден; тип книга – книги; пластмаса; силиконов / каучуков), който сте си избрали за него. След което проектирайте дизайна на кейса, като добавите снимка, графично изображение и/или текст.

Можете да въздействате на всеки детайл на принта. Имате опции за избор на цвят, брой и оформление на отделните графики. Огледайте внимателно вашето творение, ако всичко е наред, завършете заявката/поръчката. Това е всичко, опитайте, много е лесно. Само с няколко клика можете да се сдобиете с калъф за телефон с къстамизиран дизайн – идеален подарък за вас и близките ви.

Какви са предимствата на опцията за персонализирани кейсове с лична снимка и текст

Моля, обърнете внимание, че изборът на някои видове калъфи варира в зависимост от типа, марката и модела на мобилното устройство. Например за таблети можете да изберете само кейсове с капаци тип книга. Независимо от избора на калъф за печат, всички наши GSM аксесоари се отличават с:

•  Специален размер - защитният кейс пасва на размерите на конкретния модел телефон или таблет, благодарение на което отлично предпазва устройството и стои стабилно – не се плъзга по време на употреба.

• Изрези за важните компоненти – Всички калъфи имат изрези или раздели за функционалните бутони за захранвана/включване и за регулиране на силата на звука на мобилния апарат.

Освен това разполагат с отвори за жак за зареждане, вход за слушалки, за задната камера или за четец за пръстови отпечатъци. Ето защо не е нужно постоянно да сваляте и поставяте предпазния корпус на телефона.

•  Лесно се почистват – кейсовете имат приятна текстура и са лесни за почистване. Ако ги чистите редовно, например с влажна кърпичка или дезинфектант (гел), ще изглеждат като нови за дълъг период от време.

• Неплъзгаща се повърхност - GSM аксесоарите се отличават с прилична адхезия и прилепват плътно към мобилните устройства.

Външната им повърхност осигурява нужното сцепление, което предотвратява нежелано плъзгане по равни повърхности и евентуално падане. Доставят приятно тактилно усещане и позволяват стабилен захват с ръка, без неприятно приплъзване по дланта.

• Устойчив и дълготраен печат – не трябва да се притеснявате от изтъркване или избледняване на отпечатаните щампи върху предлаганите от нас принадлежности.

Принтиране върху калъфи от силикон / гума

2. Създайте калъф със собствена щампа – кейс с ваша снимка, графика и текст

Един от най-популярните и разпространени видове защитни принадлежности за мобилни устройства е класическият силиконов / гумен калъф. Защитният гръб предпазва задната страна и страничните части на телефона от захабяване, замърсяване и различни механични повреди. Декоративният печат се нанася само на гърба на кейса, като страничните му краища остават прозрачни или с естествения си цвят.

Предложенията на etuo.bg включват два варианта за подобен тип аксесоар:

• Soft Flex - това са изключително гъвкави кейсове за смартфон, изработени са от качествен силикон.

Те са много дълготрайни и прилепват плътно към тялото на телефона (силна адхезия). Еластичният материал, който е използван за направата им, се отличава с висока устойчивост на различни механични повреди.

Силиконовите кейсове Soft Flex се предлагат в няколко атрактивни основни цвята: черен, ментово зелен, червен, тъмносин и розов.

• FLEXmat - основният материал, използван за направата на тези защитни гърбове за телефони, е TPU, който е особено гъвкав и пластичен.

FLEXmat се открояват с издръжливост и висока устойчивост на деформация. Повечето модели от тази серия са прозрачни, което позволява да се покаже оригиналния цвят на самия корпус на телефона.

Хибриден / брониран калъф с щампа

3. Създайте калъф със собствена щампа – кейс с ваша снимка, графика и текст

Хибридният брониран калъф се характеризира със солидна изработка, поради което този тип аксесоар се отличава с високо ниво на защита. Предотвратява захабяване, надраскване, замърсяване и ожулване на апарата, като дори частично абсорбира удара при неволното му изпускане на земята. Хибридният защитен корпус е направен от три различни материала: закален TPU, алуминий и пластмаса. Благодарение на това той е много устойчив на деформиране.

Печатане върху флип кейс под формата на книга

4. Създайте калъф със собствена щампа – кейс с ваша снимка, графика и текст

Кейсовете под формата на книга са едни от видовете GSM принадлежности, върху които е възможно да се отпечатат собствени снимки, графики и текст. Две са основните предназначения на аксесоарите от тази серия: декорация (разкрасяване и придаване на свежа/елегантна визия) и всестранна протекция на мобилното устройство от замърсяване, захабяване, ожулване и надраскване.

Най-същественото предимство на вертикалните и хоризонталните флип калъфи е, че те предпазват телефона от всички страни – както гърба (задната част), така и дисплея, и страничните части. Това намалява риска от появата на драскотини, пукнатини и дори счупване на стъклото на екрана.

Двустранните кейсове тип книга са особено приятни на допир и осигуряват стабилен захват с ръка, без нежелано изплъзване.

Друго тяхна положителна черта намира израз в тяхната способност да се разгъват в практична многофункционална стойка за смартфон, което ги прави много удобни за провеждането на конферентни видео разговори, както и за гледане на филми и сериали онлайн.

Що се отнася до качеството и трайността на отпечатаните шаблони върху тях – принтовете са устойчиви на избледняване и абразия и могат да обхванат двете страни на кейса (както корпуса, така и капака).

Следователно имате възможност да проектирате и принтирате щампата като една цяла графика или да направите дизайн, съставен от две еднакви изображения за двете части на аксесоара (отпред и отзад).

В зависимост от конкретния модел устройство се предлагат два варианта на двукрили калъфи под формата на книга: класическото предложение Flex Book и подобрената версия на Wallet Book. При втората разновидност (колекция) допълнителните предимства са практичната магнитна закопчалка и удобните вътрешните отделения за документи и други малки предмети.

Не забравяйте да обърнете внимание на творението си преди да завършите поръчката

Тъй като ние не променяме вашите заявки за принтиране на изображения и надписи върху GSM принадлежностите, уверете се, че всичко с вашия краен дизайн е наред, преди да изпратите поръчка за отпечатване на щампа. Тук можете да се придържате към старата българска поговорка: Три пъти мери, един път режи.

Понякога е възможно цветът на готовия / принтирания калъф леко да се различава от вашия първоначален замисъл, но това обикновено се дължи на настройките (калибрацията) на монитора, който сте използвали за сътворяването на шаблона (щампата).

Ако дизайнът на персонализирания калъф се различава значително от първоначалната ви концепция, учтиво ви молим да се свържете с нашия отдел обслужване на клиенти, за да разрешим проблема.

С това последно уточнение завършва и нашата статия, посветена на опциите за създаване на къстамизиран кейс с щампа по ваш избор.

В случай че желаете да се сдобиете с телефонни принадлежности с отпечатани на тях ваши снимки, графи и/или текст, вече сте наясно как да го направите. Не забравяйте и за вашите роднини и приятели, които със сигурност биха се зарадвали да получат подарък под формата на персонализирани калъфи за смартфони и таблети.

Ако намирате написано от нас за интересно и полезно, можете да се абонирате за нашия блог, на който редовно публикуваме информация за мобилни телефони и GSM аксесоари.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.