Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

Празниците наближават и е време за подаръци. Ако се чудите какво да подарите на близките си хора, имате две основни опции. Можете да заложите на единичен, по-скъп предмет или пък да направите практичен празничен комплект. И двете стратегии ще ви свършат чудесна работа, но ако желаете да демонстрирате своята креативност и добро познаване на нуждите на любимия човек, можете да го изненадате, като му подарите специално окомплектован за него подаръчен сет. Днес почти всеки разполага с мобилен телефон, така че GSM аксесоарите са един от правилните отговори на въпроса: Какво да подаря за празниците. В тази връзка в etuo.bg можем да сме ви особено полезни. Заповядайте да разгледате нашите атрактивни подаръчни комплекти, с които несъмнено ще зарадвате скъпите за вас хора.

Комплекти GSM аксесоари за протекция и декорация на смартфони

1. Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

Всички знаем колко полезни за нас са смартфоните, ето защо е важно да се погрижим за тяхната протекция. Телефоните ни се нуждаят от предпазни принадлежности, които да ги защитят от различни механични повреди. Калъфите, филмите и стъклата за екрана обаче имат не само защитна функция, но те могат да бъдат използвани и за освежаване на външния вид на мобилните устройства.

В нашия онлайн магазин можете да откриете огромно разнообразие от надеждни и стилни аксесоари, които ще предпазят мобилния ви апарат и ще му предадат интересна и оригинална визия.

Традиционен кълъф, кейс тип книга, бъмпер или протектор за телефон по поръчка

Когато избирате защитен калъф за смартфон, имате на разположение повече от 10 тематични категории. Кейсовете се различават по цветове, шарки, форми, марки, модели и използвани материали за тяхната изработка.Така че, водете се единствено от вкуса и индивидуалните предпочитания на човека, на когото възнамерявате да подарите GSM принадлежности.

Можете да избирате от елегантни калъфи под формата на книга с капак, стилни кейсове, изработени от дърво или солидни бронирани бъмпери за мобилни устройства. Нещо повече, ако искате подаръкът ви да бъде възможно най-личен и уникален, имате възможност сами да проектирате дизайна на избрания от вас кейс посредством нашето специално онлайн приложение. С него можете да сътворите уникален защитен аксесоар за телефон със снимка, графика и/или надпис по ваш избор.

Предпазител за екрана на смартфона

Защитата на смартфона не би била пълноценна без наличието на подходящ протектор за неговия екран. Разполагаме с два от най-популярните видове предпазители за дисплеи: защитни филми и стъкла.

Тънкият и гъвкав поликарбонатен филм е почти незабележим след нанасяне/поставяне. Той предпазва дисплея от надрасквания и ожулвания. Закаленото стъкло, на свой ред, е по-дебело и по-твърдо. Благодарение на тези свои особености, то представлява защитен слой, който предотвратява появата на драскотини, замърсяване и захабяване на GSM апарата, а също така поема отчасти удара при неволното му изпускане на земята.

При нас ще намерите защитни стъкла и фолиа за почти всички налични модели телефони, като всеки протектор за дисплей е лесен и удобен за поставяне.

Комплект GSM принадлежности за мобилна фотография

2. Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

Почти всеки обича да снима с телефона си, но за някои потребители мобилната фотография е толкова голям приоритет, че избират новите си смартфони на базата на техните възможности за фото и видео заснемане.

Ако имате близки роднини и приятели, които попадат в тази графа, то не пропускате възможността да ги зарадвате, като им подарите снимачни принадлежности, подпомагащи правенето на снимки и видеа с мобилен апарат.

Стик за селфи със статив

Селфи стикът със статив определено е един от най-полезните фотоаксесоари за смартфон. Той ви позволява да усъвършенствате фотографските си умения и способности в най-пълна степен, особено при заснемане на таймлапс или кадри с продължително време за експозиция, за които е нужно пълна стабилизация на телефона.

Освен това тази GSM принадлежност значително улеснява правенето на групови снимки, както и на автопортрети, регистриращи/хващащи фотографа в цял ръст (в общ план).

LED лампа – снимачно осветление за фото и видео заснемане с мобилен апарат

Въпреки че всеки телефон е оборудван с вградена светкавица на гърба на своя корпус, до момента няма GSM апарат, който да разполага с допълнително осветление за селфита, при снимане с предната камера на смартфона.

Ето защо LED лампата, монтирана на предната част мобилното устройство, е толкова полезна принадлежност. Кръглата й форма спомага за доброто и равномерното осветяване на цялото лице на снимания субект.

Парти сет с аксесоари за телефон

3. Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

Смартфоните са неразделна част от нашето ежедневие. Носим ги с нас почти навсякъде, дори когато се събираме със семейството и приятелите.

Нещо повече, тези високотехнологични джаджи могат да си ни от полза, когато се забавляваме с любимите ни хора. С тях можем да снимаме, да ги ползваме за музикални плейъри и дори да играем различни парти игри.

Ако ваш близък си пада по купоните и празненствата, можете да го сюрпризирате с практичен парти комплект от телефонни аксесоари. Следното оборудване може да бъде намерено в нашия електронен магазин.

Bluetooth високоговорител

Музиката определено е съществен фактор за доброто настроение и е важен елемент от всяко тържество и забава.

Не навсякъде обаче има възможност за използване на висококачествени високоговорители. Причините за това могат да бъдат най-различни. Понякога просто няма достъп до постоянен източник на електрическа енергия или пък, за беда, възникне инцидентно повреда на озвучителната техника. В такива ситуации можете да възпроизвеждате/слушате музика от вашия смартфон, разбира се, с тази уговорка, че звуковата му мощност е ограничена.

Но дори и за това има практично техническо решение - Bluetooth колонка за по-добро озвучение. Благодарение на специалния си дизайн, този компактен, преносим високоговорител генерира кристално чист пространствен звук, със сила доста по-голяма от тази на телефона.

Така че, ако музиката спре, можете спасите купона с озвучаване от смартфона. За максимален ефект, купете си блутут тонколона, а защо не и цял парти комплект с GSM аксесоари за още по-голяма забава. Ако имате близък роднина/приятел меломан, със сигурност вече ви е хрумнало какво да му подарите.

Селфи стик за готините кадри от партито

Какво е парти без готини снимки и видеа? И били ли сте на парти, ако нямате мега яки кадри, с които да се похвалите. Не забравяйте за феновете и последователите ви във Facebook и Instagram, те ще копнеят и ще тръпнат да ви видят в най-добрата ви светлина. Но преди всичко уловете и запечатайте моментите, онези мигове на щастие, изпълнени с емоции, които си заслужават да бъдат запомнени. С правилното оборудване за мобилна фотография можете да постигнете чудесни резултати, защото дори и скъп телефон, с широкоъгълен преден обектив, може да има проблеми със заснемането на груповите кадри от партито.

Селфи стикът е едно практично приспособление и същевременно чудесно решение както за заснемането на общи снимки, така и за спонтанни автопортрети от различни ъгли и ракурси. Фотоаксесоарът държи смартфона здраво укрепен, което позволява заснемането на стабилизирана картина, като същевременно го предпазва от падане и механични повреди. На дръжката на селфи стика има специален бутон, който задейства за затвора на камерата на телефона.

По този начин имате възможност да направите много оригинални и въздействащи снимки и видеа, които да ви напомнят за щастливите моменти, прекарани с любимите ви хора. В случай че имате близък за вас човек, който обожава да снима със смартфона си, можете да го зарадвате, като му подарите практичен селфи стик за мобилна фотография.

Комплект за пътуване – смартфон принадлежности за из път 

4. Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

Преносимите телефони отдавна не служат само и единствено за осъществяване на комуникация. Освен за разговори, използваме смартфоните си като GPS навигация, за търсене на информация в интернет, за правене на снимки, гледане на видеа, слушане на музика и за безброй други неща. Ето защо мобилните устройства са ни особено полезни при всяко пътуване. В същото време обаче употребата на любимите ни клетъчни апарати остава в известна степен ограничено поради ред причини.

Но и този проблем лесно може да бъде разрешен, като се сдобиете с комплект GSM аксесоари за пътуване. В нашия сайт можете да откриете различни телефонни принадлежности за из път.

Захранваща силова банка – преносим източник на енергия за зареждане на телефона

Ако пътувате често, то най-вероятно ще имате нужда от солидна силова банка за захранване (Power Banks). Благодарение на преносимата външна батерия ще можете да заредите мобилното си устройство, дори и да нямате достъп до постоянен източник на енергия. При нас ще откриете огромен избор от оригинални енергийни банки, които се отличават с големия си капацитет.

С тях ще можете спокойно да извършите няколко пълни цикъла на зареждане на мобилния си апарат. Това може да бъде изключително удобно и полезно, особено когато сме из природата – на планина, море и къде ли още не. Така че, покупката на външни батерии за захранване на телефона, изобщо не е за подценяване.

Пауър банките могат да бъдат включени в подаръчни комплекти, заедно с други GSM принадлежности, които да подарите на ваш близък човек – планинар, пътешественик или турист.

Смарфон зарядно за кола – жични и индуктивни захранващи устройства

За активните шофьори сме подбрали богато разнообразие от висококачествени жични и индуктивни телефонни зарядни за кола.

Телефонни стойки за автомобил – GSM поставки и докинг станции

Когато шофираме по непознат маршрут, често използваме смартфона си като GPS навигация. Ето защо се нуждаем от надеждна стойка за телефон, която да държи мобилния ни апарат в удобна за нас позиция.

Карта памет за мобилното устройство

По-горе вече споменахме, че мнозина от нас обичат да използват смартфоните си за фото и видео заснемане.

Многото снимки, видеа, инсталираните приложения, както и всички други видове файлове лесно могат да запълнят вътрешната памет, дори и на някои от по-скъпите модели телефони. Ето защо е препоръчително да се закупят допълнителни карти памет, с които значително да разширите пространството за съхранение на данни.

Например, Micro Sd карта с капацитет от 128 GB е в състояние да съхрани до 32 000 снимки с високо качество. Освен за вас самите, помислите и за вашите близки приятели и роднини, чиито мобилни апарати със сигурност ще се нуждаят от допълнителна памет.

USB адаптер – сплитер, разклонител

Представете си следната ситуация: Предстои ви пътуване и не разполагате с много време и пространство за багажа си. Същевременно не бива да забравяте да вземете със себе си всички зарядни за любимите си мобилни устройства. При това сложно положение ви предлагаме едно простичко решение, намиращо израз в практично приспособление.

На вашето внимание представяме USB адаптер (разклонител, сплитер), с който можете да заредите няколко устройства едновременно. С него вече не е нужно да носите със себе си отделни зарядни за телефона, смарт часовника, таблета и/или четеца за електронни книги. USB сплитерът е полезен GSM аксесоар, която можете да добавите към подаръчния сет за любимия човек.

Спортен комплект от телефонни принадлежности

5.Създайте перфектния комплект подаръци с etuo.bg

В случай че се чудите какво да подарите на любителите на физическата активност, имайте предвид, че телефонните принадлежности биха били чудесен подарък за всяка спортна натура. Ако човекът, на който възнамерявате да направите подарък, използва своя смартфон, докато спортува, то следните аксесоари със сигурност ще му бъдат от полза.

Безжични слушалки – слушай музика, докато спортуваш

Заплетените кабели не са особено практични за физически упражнения, поради което повечето спортисти избягват да използват жични слушалки. От друга страна, Bluetooth слушалките са доста по-удобни. С тях можете да слушате музика или напътствия и съобщения, издадени дистанционно от вашия фитнес инструктор или мобилно приложение. За близки ви хора можете да изберете слушалки с куки, обхващащи ушната мида. Те са за предпочитане, тъй като намаляват риска от изпадане на аксесоара при интензивни движения.

Калъф за телефон под формата на гривна за ръка

Ако телефонът ви е нужен, докато спортувате, то помислете за удобен начин за неговото носене/транспортиране. Чудесно решение в това направление представлява калъфът за смартфон под формата на гривна за ръка. С тази практична принадлежност, телефонът ви буквално ще бъде на една ръка разстояние. Препоръчително е да изберете кейс, устойчив на дъжд и под (водоустойчив).

Това бяха част от нашите идеи за избор на празнични комплекти от GSM аксесоари. Разбира се, можете да използвате и въображение си, за да окомплектовате празничен сет от телефонни принадлежности за вас самите или за близък човек.

Учтиво ви каним да разгледате нашите актуални предложения за защитни калъфи, фолиа, закалени стъклени протектори, зарядни, външни батерии, карти памет, селфи стикове, слушалки, тонколони, LED осветление, USB разклонители и всякакви други смартфон артикули.

В случай че намирате написаното от нас за интересно и поучително, можете да се абонирате за нашия електронен бюлетин, където редовно споделяме съдържание за оптималната протекция и експлоатация на мобилните устройства.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Моля изберете една от оценките по-горе.