Трябва ли да актуализираме приложенията на телефона си

Актуализациите на вашия смартфон са изключително необходими. Това се случва обикновено при всеки нов ъпдейт. По този начин телефонът ще може да функционира на оптимално ниво и процесорът ще има нужната бързина.

Трябва да обновяваме редовно апликациите на нашия смартфон поради следните причини:

1. Трябва ли да актуализираме приложенията на телефона си

•  Да се ​​даде възможност за стабилност и плавност при работа с устройството;

•  Предотвратяване на хардуерни/софтуерни проблеми;

•  Активира корекции на грешки за унищожаване на зловреден софтуер;

•  За да се гарантира сигурност за смартфона;

Когато обновите приложенията на телефона си, ще се насладите на определени предимства, като подобряване на консумация на батерията или подобрена производителност с Wi-Fi функцията на вашето устройство и много други.

Какво означава актуализиране на приложения

Актуализация на приложенията са софтуерни иновации за телефон, които могат да включват нови функции, нови нива в игрите и услугите за потребителите. В някои случаи ъпдейтите от този вид поправят проблемен код, използван в приложение, или просто добавят съвместимост с повече устройства или версии на конкретна мобилна операционна система.

Колко често трябва да актуализирам апликациите

Честотата или броя актуализации зависят от вида на приложението и разработчика. Когато има значителен ъпдейт на софтуера, можете да очаквате поредица от обновления на различните апликации, тъй като разработчиците се възползват от новите функции.

Полезно ли е да правим ъпдейти на приложенията

Общите ползи за вашия телефон могат да се обобщят в:

• Оформлението става привлекателно и по-удобно за потребителя;

• По-добри и подобрени функции за гласов текст;

• Апликациите функционират по-ефективно с настоящите технологични постижения;

• Чувствителността на допир се увеличава;

• Управлението на общите операции става по-добро.

etuo препоръчва да проверявате за актуализации на апликациите на вашия модел телефон, за да имате по-добро потребителско изживяване.

Понякога разработчиците на приложения ще пускат ъпдейт, за да поправят грешки, да направят подобрения или просто да дадат обща настройка. Обновяването на вашите апликации е най-добрият начин да сте сигурни, че винаги имате най-новите функции и най-добрата производителност. Не е нужно да се притеснявате, че ще следите ъпдейтите за всяко отделно приложение на телефона си. Можете да включите автоматичен режим и да оставите устройството да го направи вместо вас.

Заемат ли приложенията повече пространство с всяка актуализация

Това твърдение не е съвсем вярно. Новата версия не е инсталирана като отделен app. Тя се инсталира на съществуващата ви вече апликация. Освен ако разработчикът не е променил размера, като е добавил голяма функция, тогава няма да се заема допълнително място. За да направим нещата по-ясни, ъпдейта на апликацията не добавя нищо към предишния му размер.

С течение на времето обаче програмите определено започват да заемат повече място поради кешираните файлове. Можете да освободите хранилището, като изчистите кеша, което няма нищо общо с ъпдейтването на апликациите. Понякога актуализациите на програмите на телефона дори намаляват размера. Ще видите размера на приложението, посочен под името му в раздел “Актуализации”. Следва само да го изберете, да изчакате да се свали и да се ъпдейтне. Добре е да имате предвид, че докато това се случва, няма да можете да използвате приложението. Освен това, ако батерията ви не издържа много или е пред изтощение, трябва да включите апарата в зарядно, за да не се прекъсне процеса.

Когато телефонът изключи, трябва да го активирате отначало. Можете да си купите и външни батерии на добра цена от онлайн магазин etuo.bg.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Оценка: 4.80 / 5.0 (12)
Вашият рейтинг
Моля изберете една от оценките по-горе.