Защо iPhone няма български език

Покупката на нов телефон е свързана с редица въпроси за обмисляне - марка, модел, технологични особености, интерфейс, софтуер, цена и др. Подобна инвестиция не е никак малка - понякога дори възлиза и на колосална сума пари, която е редно да вложим на база висока информираност и правилно претегляне на плюсовете и минусите, реалния потенциал на мобилното устройство. Важно е да се обмисли и какви защитни аксесоари ще бъдат използвани.

iPhone е топ решение при смартфоните, на което все повече потребители залагат. Брандът се отличава на пазара с множеството си предимства, което напълно оправдава и пазарната му цена. iOS операционната система е част от особеностите, които трябва да вземем под внимание, тъй като именно въз основа на нея се определя и самото представяне на устройството в рамките на експлоатационния му срок. Корпорация Apple се е погрижила добре за своите потребители, разработвайки все по-нови приложения и технически възможности за своите модели смартфони. А от Вас зависи да съхраните по-дълго устройството си, като в онлайн магазин etuo.bg ще откриете Apple калъфи с най-високо качество и в голямо разнообразие.

Кои операционни системи поддържат български език

1. Защо iPhone няма български език

Преди да си купим нов телефон трябва да сме напълно наясно с това какво всъщност купуваме. Сред водещите фактори при подобен вид инвестиция е операционната система на устройството, като тук всичко опира до лични предпочитания. Много от хората държат на всяка цена да използват меню на български език, за да не срещат каквито и да е затруднения при използването на системните приложения и изобщо телефона като цяло.

Android и Windows са операционни системи, които могат да се използват на български, а това е тяхно доста сериозно предимство. Масовият купувач със сигурност би разчел тази функция като възможност за неограничена работа с телефона, който няма да му създава никакви трудности по време на използването на отделните приложения. Удобство, практичност и функционалност - определено е важно да ги имаме, за да бъде смартфонът за нас не просто средство за провеждането на телефонни разговори, а и надежден източник на забавление и приятни емоции. Подкрепете работата му с предложенията на etuo.

Защо смартфоните Apple нямат българско меню

Телефони iPhone са едни от най-купуваните през последните години, защото са интуитивни и напълно адаптирани към подобренията в технологичен план - нещо, което задължително трябва да се вземе под внимание при покупката на устройство Айфон на Епъл. Сред многото им предимства обаче се нарежда и един не малък недостатък, който не бива да се пренебрегва - липсата на българско меню.

Благодарение на “затворения” характер на операционната система на iPhone и някои други технологични недостатъци, се поражда сериозна предпоставка за формирането на малък пазар, в който не всеки потребител би искал да пристъпи.

Въпреки това не могат да се отрекат и категоричните достойнства на телефони Apple, подразбиращи се и от малко по-високите им цени:

• Удобство;

• Интуитивност;

• Възможности за персонализиране на интерфейса;

• Висока производителност;

• Стабилна операционна система;

• Достъпност до новите функции на iPhone;

• Бързо известявани за актуализации;

• Лесна софтуерна поддръжка и др.

Големите продажби на смартфони iPhone уверено застават до твърдението, че тези устройства определено имат какво да ни дадат, че е логично да се замислим дали да заложим на тях, или да потърсим нещо друго. Преди да теглите чертата и да решите какво мобилно устройство да си купите, преценете дали ще Ви е нужно българско меню и до каква степен това е решаващо условие за крайния Ви избор.

Отразява ли се липсата на български език на продажбите

iPhone е име, което ще продължи още много дълго време да присъства в нашето ежедневие. То е синоним на лукс и удобство, но както и всичко останало, си има и своите малки (за някои дори незначителни) недостатъци. Това респективно се отразява и върху годишните продажби и печалби на компания Епъл, която все така ожесточено се бори с новоизлязлата конкуренция от бюджетни, но отново доста надеждни, марки на пазара за мобилни телефони.

Има ли изгледи iPhone да добавят български език

Ако сте насочили вниманието си към телефони iPhone, със сигурност се питате дали корпорацията обмисля да добави и интерфейс, който е преведен на български език. Това би отворило врата за още по-голямо търсене, а логично и продажби… Доста потребители дават висока оценка на марката, но отсъствието на достъпно меню се оказва водеща спънка при неговата пълноценна употреба, което води и до ограничаване на покупките.

Смело би било да се каже, че да, скоро можем да очакваме iPhone на български език. Е, със сигурност такива възможности биват обмисляни, но кога и как ще се реализират подобни проекти - никой не знае. Основната причина е да липсва родна реч в разработките на iOS е по-тясното търсене и липсата на реални ползи от подобна екстра. За да се избегнат излишни разходи, компанията залага на английски интерфейс, който отново е доста обещаващ. Тук говорим за превод на всяка една актуализация iPhone (които не са никак малко), а паралелно с това и допълнителни разходи за наемането на специалисти.

Калъфи за телефон погледни

Мартин Йорданов
Мартин Йорданов

Любител на новите технологии, запленен от мобилните устройства от години. Страстен почитател е на джаджи и тества GSM аксесоари. Отскоро - правещ ревюта на електронна техника и редактор. В свободното си време играе на конзолни игри. В блога на etuo се занимава с решаването на проблеми, с които потребителите на смартфони се сблъскват ежедневно.

Оценка: 4.70 / 5.0 (13)
Вашият рейтинг
Моля изберете една от оценките по-горе.