Bluetooth колонки

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво представляват Bluetooth колонките

Ти си активен човек и често ти се налага да пътуваш или да прекарваш време извън дома си, сред природата. В подобни ситуации единствената ти връзка с цивилизацията е смартфонът. За теб той е нещо повече от телефон. Тази сравнително малка джаджа е твоят джобен компютър, навигация, камера, конзола за игри и други функции. От нея гледаш видео клипове и слушаш музика. За съжаление обаче, мобилният ти апарат не разполага с добра репродукция на звука. Този недостатък има своето решение, намиращо израз в нашето алтернативно предложение – Bluetooth високоговорител за качествено озвучаване.

Кои характеристики трябва да вземете предвид при покупка

Bluetooth колонките са стилни и практични аксесоари за мобилни устройства. Чрез тях можете да гледате филми и да слушате песни с добро качество на звука. Техните елегантни форми и компактни размери ги правят лесно преносими и портативни. Благодарение на своята иновативна технология за безжично свързване и пренос на информация те улавят аудио сигнала, идващ от телефона или таблета. Друго предимство на Bluetooth колонките са техните батерии, които са с голям капацитет и позволяват продължителна употреба.

Предлагат ли се и модели с допълнителни екстри

Освен че всяка колонка идва с свой USB кабел за зареждане, някои от нашите колонки предлагат екстри като:

  • - микрофон, така че да можете да използвате колонката като говорител;
  • - micro SD слот за карта памет, с който да качите музика без да трябва да възпроизвеждате от друго устройство;
  • - FM радио.

Защо да се доверите на Etuo

Предлаганите от Etuo аудио Bluetooth колонки се различават по марка, форма, дизайн, размер, цвят, функционалност и мощност. Към стандартното оборудване се включват и кабели за зареждане. Ако се нуждаеш от практично и удобно решение за качествено озвучение, поръчай от нашите Bluetooth високоговорители на нашия онлайн магазин etuo.bg, с които ще превърнете смартфона си в компактно приспособление за аудио-визуално забавление и възпроизвеждане.