CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Поставки и стойки за телефони

Филтри Свий
производител 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Каква е функцията на стойките за телефон

Един от най-често използваните уреди в ежедневието, мобилното ни устройство, е постоянно пред очите ни – в офиса, в къщи или в колата. Държим го, подпираме го или го слагаме в удобна за гледане, говорене и писане позиции. Когато обаче не можем да го хванем в ръка, поставянето в различни държачи или стойки е единственото решение. Това важи особено за автомобилите по време на шофиране, когато законът забранява говоренето и съответно държането в ръка. Все повече смартфони служат и като навигация, а това означава постоянно да следим на екрана посоките и дестинациите.

Къде можете да ги използвате

Холдери, стойки за ръка, магнитни държачи, пръстени рингове и автомобилни стойки- всички те дават възможност да използвате свободно ръцете си, докато използвате онлайн приложения.

  • - моделите за кола позволяват лесно и бързо закрепване, като телефонът може да се мести във всички посоки;
  • - те могат да се разглобяват бързо, поставят се на всякакви повърхности, което ги прави предпочитан избор и за места като бусове, мотори и дори велосипеди.

Etuo.bg предлага огромен избор от аксесоари тип стойки на изключително добри цени.

С какво държачите за пръст са толкова практични

Държачите за пръст е забавен начин да персонализирате вашия смартфон, като същевременно ви дават по-добър контрол, докато го използвате. Най-добрите пръстени за телефона ви позволяват да достигнете по-голяма част от екрана си, като същевременно намалявате напрежението на пръстите и ръцете. Те също така ви осигуряват по-здраво захващане на телефона в сравнение с изскачащите дръжки на телефона. Пръстенът е като стойка, която може да улесни гледането на видеоклипове или видео чатове.

Защо да закупите онлайн на Etuo.bg

Предложенията в онлайн магазина са с „универсално“ приложение – те са подходящи за всички видове смартфони и таблети:

  • - здравото закрепване гарантира надеждност при движение, друсане или накланяне;
  • - произведени от пластмаса, гума, метал и силикон, холдерите предпазват максимално вашия таблет или смартфон;
  • - моделите за кола позволяват лесно и бързо закрепване, като телефонът може да се мести във всички посоки;
  • - те могат да се разглобяват бързо, поставят се на всякакви повърхности, като на предно стъкло или вентилационна решетка на кола.