Huawei P40 Lite 5G - защитно стъкло за задната камера на телефона 3MK Hybrid Glass Lens Protection (472102)

Оценка:  4.8
(5)
Цена: Промо цена 9,90 лв. Редовна цена 15,90 лв. including VAT 23%
Наличност 1 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
3MK Hybrid Glass Lens Protection

3MK Hybrid Glass Lens Protection

 

Отделяте ли най-голямо внимание на камерата, когато купувате нов телефон? Във времето на отличната оптика за смартфони оставяме цифровите апарати в чекмеджето, защото мобилното устройство успешно замества напълно нуждата от фотоапарат. Ежедневната употреба на камерата обаче, може да окаже влияние върху обектива на телефона, така че е препоръчително да го защитите с хибридно стъкло Lens Protection™.

3mk Protection

Устойчивост на удар и надраскване и почти незабележим

 

Не можете да предвидите какво ще се случи с вашия телефон - нито ние. Ето затова най-надеждното решение е защитата на най-важната част от смартфона, а именно камерата. В хибридното стъкло са комбинирани гъвкавостта на филма с устойчивостта на стъклото, създавайки защита без спукване на обектива на камерата. Lens Protection™ закрепва лещата с до 200%. В днешното забързано и динамично ежедневие е все по-трудно да опазим здрави смартфоните си. Lens Protection™ осигурява 7H защита от надраскване по скалата на Wolf-Wilburn благодарение на допълнително керамично покритие. Така не само ще бъдете сигурни, че обектива ще остане здрав, но и ще имате още по-голямата свобода да заснемете наистина уникални и екстремни кадри. Дискретността в някои отношения е доста високо ценена и търсена. Хибридното стъкло е с дебелина само 0,16 мм. Тъй като е изключително тънко, е трудно да наречем този параметър "дебелина". Също така не влияе върху качеството на заснетите снимки и вие ще бъдете в състояние да се наслаждавате на всяка една от тях максимално, без да се тревожите, че ще се получават осветявания или засенчвания на любимите кадри.

защита на екрана

Въпроси, които си задават бъдещите купувачи

 

  • От какъв материал е направен Lens Protection™?Продуктът е базиран на хибридно стъкло.
  • Ще предотврати ли счупването на камерата ми Lens Protection™?Не можем да дадем сто процента гаранция, че ударът няма да надхвърли защитата, осигурена от Lens Protection™. Продуктът обаче определено ще укрепи допълнително лещата.
  • Lens Protection™ влияе ли върху качеството на снимките?Lens Protection™ не влияе върху качеството на снимките, направени на дневна светлина.

 

Цената на този протектор за стъклото на камерата не е висока. Можете да го откриете на промоционални цени в онлайн магазина на etuo.bg, където освен този вид, ще откриете и всякакви други аксесоари за различните модели смартфони.


Как да инсталирате закалено стъкло? - Проверете тук  Информация за производителя