Кабели за зареждане

В наличност Свий
В наличност Свий

Как да използвате мултифункционални кабели с вашето устройство

USB кабелите за зареждане и прехвърляне често се подценяват и неглижират. Това е огромна грешка, защото от тези изключително важни и мултифункционални аксесоари зависи нормалното и пълноценно функциониране на телефона ви. Чрез тях можете да осигурите бързо зареждане на батериите на смартфона си или лесното свързване с компютър за прехвърляне на файлове. В etuo.bg сме подбрали огромен асортимент от тях. Те се различават по следните критерии: марка, тип, размер,конектори, портове, цвят, конектори, бързина на преместване на информация и съвместимост с различните устройства.

Качествено окабеляване за мобилни устройства – кабели за зареждане и пренос на данни

Само си представете какво би се случило с телефона ви, ако за неговото презареждане използвате износен изолиран електрически адаптер. Подобен сценарий крие риск от възникване на токов удар и дори пожар. Логичният въпрос е струва ли си? Струва ли си да използвате остаряло, захабено или некачествено окабеляване? Защото, макар и тези аксесоари, които обикновено са част от комплекта, който получавате при покупка на телефон, те не винаги са качествени, лесно се губят и похабяват. Затова е добра идея да инвестирате в покупка на нови резервни кабели за телефон и таблет.

От какво зависи скоростта на зареждане и трансфер на данни

Като цяло темпото на USB прехвърляне зависи от три фактора:

  • - бързината на трансфер на USB порта;
  • - темпото на четене на устройството източник;
  • - бързината на запис на целевото устройство.

В идеалния случай USB 2.0 има максимална скорост на преместване на данни от 35 MB в секунда и USB 3.0 400MB в секунда. Ако установите, че бързината на трансфер на вашия USB е значително по-ниска от пиковата. Помислете за подобряването й. По този начин, ако искате да увеличите скоростта на USB трансфер, можете да работите от две посоки: скоростта на трансфер на USB порта и скоростта на четене на устройствата за съхранение.

Защо да се доверите на Etuo.bg

При нас можете да откриете различни модели кабели – Apple Lightning, USB-C, USB, мини жак и micro USB. Всички те са произведени от доказани марки, тествани са в различни условия на експлоатация и покриват редица стандарти за качество. Солидната изолация и добре обмисленият дизайн на щепсела им са гаранция за тяхната безопасна и продължителна употреба. Ако търсите надеждно окабеляване за телефон, можете да разгледате нашият онлайн магазин на Etuo за специализирани и универсални кабели за пренос на данни, и зареждане на телефони на достъпни цени.