Калъф за телефон - etuo Corko Case - тъмна череша (472082)

Оценка:  4.5
(2)
Цена: 40,90 лв. including VAT 23%
изберете цвят:
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  

etuo Corko Case - оригинален калъф с многоцветен корк

 

Калъфите от серията etuo Corko Case са висококачествени протектори за гърба и страните на телефона. Всеки калъф има корпус, подсилен с пластмасова плоча, която е покрита с елегантна тапа от корк в избран цвят. Протекторите са проектирани за конкретни модели телефони, така че гарантират висока ефективност на защитата срещу механични повреди. Те предпазват смартфона от надраскване, ожулване и замърсяване. Благодарение на изпъкналите ръбове, изработени от втвърден TPU, те също така предпазват дисплея на телефона от директен контакт с плоска повърхност.

 

Други характеристики на калъфа Corko са:

  • много модели, от които да избирате;
  • солидна, твърда конструкция;
  • изрези за камерата, бутоните и конекторите;
  • мека подплата в калъфа;
  • ръбове с неравности.
Dedykowane etui na telefon

Допълнителни предимства на etuo Corko Case

 

Въпреки че калъфът etuo Corko покрива само гърба и страните на телефона ви, той гарантира високо ниво на защита на смартфона ви от механични повреди. Това се дължи на здравата конструкция на калъфа, която заздравява корпуса на телефона, и на поглъщащите ударите ръбове от TPU. Корпусът се характеризира и с оригинална естетика.

 

Коркът, украсяващ задната част на корпуса, се предлага в различни цветови варианти, като шоколад, ръждивокафяво, тъмна череша или морскозелено. Широката гама от цветови варианти ви позволява да адаптирате дизайна на калъфа към индивидуалните си предпочитания във възможно най-голяма степен. Самият корк е приятен на допир, но неразтворим и гъвкав материал с висока издръжливост.

Dedykowane etui na telefon

За кого е подходящ коженият калъф Etuo?

 

Калъфът от колекцията etuo Corko Case може да бъде интересно предложение за всички любители на оригинални аксесоари за телефона. Корковият материал на гърба на калъфа го прави и по-екологична алтернатива на повечето калъфи, които са изработени от изкуствени материали. Дизайнът на etuo Corko Case се вписва идеално в актуалните тенденции.

 

Разнообразието от цветове дава възможност за избор на калъф както с изчистена естетика, така и на по-забележителен модел. Тъй като калъфът се характеризира със солидно изпълнение, той може да служи на собственика на смартфона дълго време. Тя запазва телефона ви във вида, в който сте го купили.  Информация за производителя

Купете също

Защитно фолио etuo AntiCRASH Matte

Защитно фолио etuo AntiCRASH Matte

Цена: 29,90 лв.
/ В наличност
Защитно фолио etuo AntiCRASH

Защитно фолио etuo AntiCRASH

Цена: 25,90 лв.
/ В наличност
Държач за пръст Mercury Ring - златен

Държач за пръст Mercury Ring - златен

Цена: 14,90 лв.
/ В наличност
Държач за пръст Mercury Ring - сребърен

Държач за пръст Mercury Ring - сребърен

Цена: 14,90 лв.
/ В наличност