Калъф за телефон Glossy Case - Горски рогоносец (471709)

Оценка:  4.6
(5)
Цена: 36,90 лв. including VAT 23%
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  

Артистични калъфи за телефони "Горски истории" от Александра Чмаховска x etuo

 

Калъфите за смартфони от колекцията "Горски истории" на etuo са резултат от сътрудничеството с полската художничка Александра Чмаховска, автор на художествени графики, която създава, наред с други неща, красиви флорални гравюри, приказни пейзажи и цветни изображения на насекоми и водни животни. Можете да закупите уникалните щампи от тази серия с нашите гъвкави калъфи с прозрачни рамки, както и върху първокласните калъфи от серията Glossy или върху калъфи за Wallet Book. Широката гама от цветове, както на рисунките, така и на останалата част от покритието, ще ви позволи да изберете идеалния за вас калъф. В колекцията "Горски истории" ще откриете 5 оригинални дизайна с мотиви на елени, сови, молци или бръмбари.

 

Характеристики на калъфа от серията etuo Forest Stories:

  • защита на телефона от физически повреди;
  • оригинални рисунки на полската художничка Александра Чмаховска;
  • 5 рисунки, от които да избирате;
  • перфектно подбрани отвори за най-важните компоненти на телефона;
  • различни материали и форми на калъфи;
  • матово или гланцово покритие.
Dedykowane etui na telefon

Калъфи за телефони за любителите на изкуството: подкрепяме младите художници!

 

Ако харесвате оригинални и уникални графики, калъфите от колекцията "Горски истории" на Александра Чмаховска са истинско удоволствие за естетите и любителите на изкуството и стилните аксесоари. Очарователните графики с растения, насекоми и животни се вписват идеално в съвременните тенденции за живот по-близо до природата. Комбинацията от ръчно рисувани скици и акварелни декорации гарантира перфектен ефект върху калъфа на вашия смартфон. Резултатът е уникален аксесоар, който допълва дизайна на вашия смартфон.

Dedykowane etui na telefon

Калъф за телефон etuo Forest Stories - защитни качества

 

Калъфът за телефон от тази серия не само изглежда страхотно, но и запазва всички свои защитни качества. Избирайки калъф за задната част на смартфона си, вие ефективно защитавате корпуса му от драскотини, ожулвания и замърсявания. Защитата представлява допълнителен слой, който смекчава паданията и ударите на телефона, което намалява риска от повреда на чувствителните компоненти в устройството. Благодарение на изпъкналите си ръбове, калъфът предпазва дисплея на телефона от директен контакт с плоска повърхност. Можете да постигнете още по-добра защита на екрана, като изберете калъф тип книга и специално закалено стъкло за смартфона ви. Премиум покритията с подсилена черна рамка, която не променя цвета си при контакт с мръсотия, също са чудесен вариант.

* Задната част на калъфа е покрита със защитно фолио по време на транспортирането.  Информация за производителя

Купете също