Калъф за телефон - etuo Leather Case - змийска кожа - кафява (472100)

Оценка:  4.5
(2)
Цена: 40,90 лв. including VAT 23%
изберете цвят:
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  

Подобни продукти

Etuo Leather Case - калъф от гладка екологична кожа във фантастични цветове

 

Елегантният калъф за телефон Etuo Leather Case е защитно покритие от екологична кожа, съобразено с конкретния модел телефон. Класическата форма на кейса покрива гърба и страните на смартфона. Ръбовете на корпуса са с издатини, изработени от закален силикон, а гърбът е от солидна пластмасова плоча, която е покрита с гладка, едноцветна синтетична кожа. Кейсът предпазва корпуса от надраскване, ожулване и замърсяване. Освен това калъфът втвърдява корпуса на телефона и смекчава паданията му. Можете да избирате от различни цветове като каки, сребро, злато, неоново жълто, розово и зелено. Също така можете да изберете и ефекта на релефната кожа: естествена, изкуствена или матова.

 

Характеристики на гладкия кожен калъф Etuo:

  • Екологична кожа за декорация на калъфа;
  • Втвърден силикон по ръбовете;
  • Различни цветове и релефи за избор;
  • Калъф, съобразен с модела на телефона;
  • Изрези за външни компоненти.
Dedykowane etui na telefon

Допълнителни предимства на кожения калъф с гладко покритие Etuo

 

Калъфът от гладка кожа е идеалният избор за минималисти, които търсят елегантен защитен аксесоар за своя смартфон. В зависимост от избора на вида на релефа на кожата и нейния цвят, протекторът за телефон придобива напълно различен характер, който отговаря на различните вкусове и предпочитания. Високото качество на кейса се отнася не само до неговия външен вид и защитни свойства, но и до удобството при употреба.

 

От вътрешната страна калъфът има мека подплата, която предотвратява надраскването на самия калъф на смартфона. Силиконовите ръбове с характерна релефна украса имат противоплъзгаща функция. Всеки калъф има изрязани отвори за външните компоненти на телефона като камерата, отвор за зареждане и функционалните бутони.

Dedykowane etui na telefon

За кого е подходящ коженият калъф Etuo?

 

Коженият калъф за телефон е особено елегантен аксесоар, който ще изглежда добре както на личния, така и на служебния телефон. Благодарение на различните цветове на кожения калъф Etuo, особено на енергичните неонови варианти, дизайнът му може да се хареса и на младите хора. Собствениците на телефони, които търсят аксесоар с по-приглушен нюанс, могат да изберат класическо злато или сребро. Въпреки здравия си дизайн, кейсът остава лек и не удебелява много размерите на телефона. Следователно това е добър вариант за собствениците на смартфони, които искат удобен калъф.  Информация за производителя

Купете също