Калъф за телефон - etuo Soft Flex Design - Unicorn - Unicorn with rainbow - черно (468438)

Оценка:  4.8
(5)
Цена: 25,90 лв. including VAT 23%
изберете цвят:
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  

etuo Soft Flex Design - цветен калъф с модерен принт

 

Калъфът за телефон etuo Soft Flex Design съчетава ефективна защита за вашия смартфон с елегантен дизайн. Калъфът се предлага във варианти, проектирани специално за конкретни модели телефони, благодарение на които идеално отговаря на техните форми, размери и външни компоненти. Силиконовите гръбчета etuo Soft Flex Design се предлагат с разнообразни цветни щампи. Отстрани силиконовият калъф също има избран цвят, например черен, розов, червен или син. Кейсът е едновременно гъвкав и приятен на допир. Той ефективно защитава корпуса на устройството срещу надрасквания, ожулвания и замърсявания, без да пречи на нормалното използване на телефона.

 

Основни характеристики на etuo Soft Flex Design:

  • калъф от гъвкав силикон,
  • приятен на допир,
  • различни цветови варианти,
  • възможност за регулиране на щампата на гърба,
  • изпъкнали ръбове, увеличаващи безопасността на дисплея.
Силиконовите гръбчета etuo Soft Flex Design

Какви други предимства има калафът etuo Soft Flex Design?

 

Калъфът, който предпазва гърба и страните на смартфона, е минималистичен и елегантен. Той е много ефективен в защитата на телефона от потенциални механични повреди и действа като слой, който частично абсорбира падания и удари. В същото време кейсът не увеличава значително размерите на смартфона. Гъвкавият силикон прилепва добре към устройството, без да се деформира.

 

Калъфът може редовно да се почиства, също дезинфекцира или измива под течаща вода. Както щампата на гърба на калъфа, така и цветният силикон отстрани не избледняват и не се трият. Различни варианти за печат, които можете да избирате в комбинация с цветни, пастелни силикони, гарантират, че всеки собственик на телефона ще намери подходящ за него аксесоар.

Кейсове от силикон

Цветно защитно покритие с щампа - съобразете го с вашия стил

 

Харесвате ли дрънкулки, искате ли да имате вдъхновяващ надпис на телефона си или може би сте вдъхновени от дивата природа? В поредицата etuo Soft Flex Design калъфи със сигурност ще намерите аксесоар, съвместим със собственото ви усещане за естетика. Цветния, приятен на допир силикон може да бъде проектиран с най-различни стилни щампи например модерен мраморен принт с леки блестящи златни вложки, пастелни цветя, акварелни абстракции или карикатурен ловец на сънища. Изберете щампа, която е свързана с вашия мироглед и интереси. Дизайнерски калъф ще ви придружава всеки ден! Индивидуалните калъфи могат леко да се различават по цветове и изрези за камери.

*Калъфите могат да се различават леко по цвят и форма на изрязаните части, в зависимост от доставчика.

Кейсове за смартфони Soft Flex Design
Калъфът за телефон


  Информация за производителя

Купете също