Калъф за телефон - etuo Ultra Slim Design - Strawberries (471454)

Оценка:  4.5
(2)
Цена: 22,90 лв. including VAT 23%
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  

Подобни продукти

прозрачен TPU калъф

etuo Ultra Slim Design - тънък калъф с отпечатано изображение

 

Калъфът за телефон etuo Ultra Slim Design е минималистичен калъф, който ефективно ще предпази гърбa и страните на вашия смартфон. Калъфът от закален силикон е гъвкав и издръжлив, и в същото време изключително тънък, благодарение на което не удебелява значително корпуса на телефона. Повърхността на калъфа е прозрачна, благодарение на което можете да видите оригиналния цвят на корпуса на устройството. На гърба на калъфа е отпечатан дизайн по ваш избор. Широката гама от мотиви ви позволява да изберете щампата по ваш вкус. Графиките включват, наред с други, модели с животни, растения и оригинални абстракции.

 

Най-важните свойства на корпуса на etuo Ultra Slim Design:

  • адаптиран е към модела на вашия смартфон;
  • прозрачен TPU калъф;
  • точков печат с избран шаблон;
  • корпусът не удебелява телефона;
  • гъвкав, издръжлив материал.
тънък калъф с отпечатано изображение

Какви други предимства има калъфът за телефон etuo Ultra Slim Design?

 

Тъй като всеки калъф от серията etuo Ultra Slim Design е съобразен с конкретен модел телефон, той взема предвид подходящо поставените изрези и раздели за външни компоненти. Когато използвате калъфа, имате директен достъп до гнездото за зареждане на устройството, жака за слушалки или функционалните бутони на корпуса. От вътрешната страна корпусът има специални “уши”, благодарение на които смартфонът не се придържа към протектора и може лесно да се свали, ако е необходимо. Точковите отпечатъци се предлагат в много дизайни, които можете да избирате - те са незаличими и не избледняват с използването на калъфа. Калъфът може лесно да се почисти, дезинфекцира и измие под течаща вода.

etuo Ultra Slim Design - за кого е подходяща тази защита?

 

Елегантният калъф etuo Ultra Slim Design е чудесен аксесоар за хора, които искат да защитят смартфона си от физически повреди, без да се намесват прекалено във външния вид на телефона. Тънкият и гъвкав капак, изработен от издръжлив TPU, не удебелява значително корпуса на смартфона. Тъй като калъфът е прозрачен, устройството запазва оригиналния си цвят. Точковият печат на гърба е фин акцент, който ви позволява да персонализирате външния вид на телефона си. Можете да изберете тема, която е свързана например с вашето хоби, работа или мироглед. Печатът върху калъфа естетически съответства на оригиналния цвят на калъфа на вашия смартфон.  Информация за производителя