+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Кейсове за Alcatel

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Голямо разнообразие на Alcatel калъфи и кейсове

Чрез нашия сайт може да попаднете на много варианти калъфи и кейсове, които ще осигурят неговата зашита, вид и стойност. Всеки калъф и кейс е направен специялно да приляга по гърба на Вашия Alcatel модел и е произведен от качествени материали. Може да изберете между силиконов или гумен, или пък калъф тип тефтер, който също ще помогне да запази екрана Ви в случай на падане. В допълнение Вие имате възможността да изберете и неговия дизайн като използвате Ваша собствено-ръчно качена снимка.

Предимствата от използването на Alcatel калъфи

Калъфът е изключително важен аксесоар за Вашия Alcatel смартфон, защото той е изработен по такъв начин, че перфектно да приляга по дизайна му и да защитава гърба, когато падне или при други видове сблъсъци. Той по никакъв начин няма да попречи на стандартните функции на телефона и ще предпази гърба от мръсотии и наранявания. Един калъф може да не е ефективен при защита на дисплея обаче най-важната му функция е да запази деликатните електронни частици, без които Вашия смартфон не може да преработи. За най-добрата защита, която може да се предостави е най-отговорно да закупите не само калъф или кейс, но и екранен протектор. В съчетание, и двата продукта обещават ефективната защита на Вашия смартфон.

Описание на марката Alcatel

Нашият сайт се запасил с огромно количество калъфи и кейсове за разновидни модели Alcatel. Alcatel е търговска марка на Nokia и предлага на пазара разнообразна гама от мобилни устройства в повече от 170 държави. Продуктите и решенията на марката резонират с хилядолетни и Gen Z потребители с прост, автентичен и забавен подход. Чрез комбиниране на разбирането за местните пазари и контрола на производствения процес, Alcatel предоставя персонализирани потребителски изживявания с инновативни, богати на функции високоефективни мобилни устройства, които позволяват на потребителите да изследват и усилват радостта в ежедневието.цифровизирано и контролирано. Марката направи много малки стъпки, за да стигне до където е днес като внасяше електронни и домакински продукти от Германия. Прерз 2004 г. Allview успява да продава телевизори и DVD плейъри със своето име от фабриката си в Брашов, Румъния.