CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Alcatel 1S (2021) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Alcatel 1S (2021)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Alcatel 1S, Alcatel 1S (2020), Alcatel 1SE (2020), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви кейсове предлага etuo.bg?

Като лидер в Европа в продажбата на аксесоари и джаджи за телефони, нашият екип винаги се старае да предложи на клиентите ни възможно най-голямото разнообразие от продукти. Нашият сайт е постоянно обновяван с нови аксесоари и ви обещаваме, че ще откриете това, от което телефонът ви се нуждае. Спрямо калъфи за телефони, вие можете да разгледате широката ни гама от кейсове, различаващи се основно в своя дизайн и материали. Сред тях ще откриете бронирани и силиконови калъфи, кейсове тип тефтер, калъфи с блясък и брокат и също така калъфи изработени от дърво и кожа.

Мога ли да предпазя дисплея на телефона си с калъф?

Калъфите, които предлагаме, с по-изразени и удебелени рамки могат да поемат намалят риска дисплея да се надраска или напука в случай, че телефонът падне на земята. Това обаче не е обещано. За нещо по-сигурно, най-добре да разгледате селекцията ни от кейсове тип книга, които покриват едновременно гърба и дисплея на телефона. По този начин вие ще осигурите оптимална защита на устройството, стига дисплеят да бъде покрит с предната част на калъфа. В случай, че не желаете да този вид калъф или ви се вижда като непрактичен вариант, препоръчваме ви да разгледате колекцията ни от екранни протектори. Ние предлагаме най-различни видове, които се различават по нивото защита, което те осигуряват на дисплея. За най-сигурна защита, вижте стъклените ни протектори от 9H закалено стъкло.

Защо смартфонът ми се нуждае от кейс?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки притежател на телефон да инвестира в калъф, защото колкото и да сме внимателни, най-малките драскотини и наранявания могат значително да загрозят вида на телефона. Има няколко основни причини защо е толкова важно да закупите калъф за своя телефон. Първата от тях е, че покупката на кейс ще ви излезе много по-евтино от възможния ремонт, от който телефонът ви би се нуждаел при сериозни механични наранявания. Друга важна причина, която искаме да отбележим, е колко лесно можете да надраскате гърба на смартфона си. Малки, груби предмети като ключове и стотинки с лекота могат да нанесат драскотини по телефона. Може би най-ценното на калъфите и третата причина защо да закупите кейс се състои в това как с помощта на този аксесоар, вие успешно ще запазите оригиналната стойност и вид на телефона си за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата на кожените калъфи?

Съвременните кожени кейсове са изработени, така че не само да осигурят ефективна защита на смартфона, но и да вдъхнат допълнителен стил на техния външен вид. Закупете кожен калъф за своя телефон поради тези няколко основни причини. Следователно те подобряват привлекателността и блясъка на Вашето устройство. Фактът, че кожените калъфи се предлагат във всякакви дизайни и стилове, улеснява намирането на калъф, който отговаря на Вашите лични нужди.

Alcatel 1S 2021 – спецификации на модела

Усилете визуалните си изображения с 6.52-инчовия HD + обширен дисплей и 13MP AI тройната камера на Alcatel 1S 2021. Насладете се на по-интелигентна фотография, която премахва предположенията от получаването на перфектната снимка с AI Face Tracking, AI Scene Detection, AI Filter и Best Shot. Получете по-бързо, по-интелигентно и по-лесно изживяване с простата настройка на Alcatel 1S, интуитивен интерфейс, бърз достъп и батерия от 4000 mAh с интелигентно управление на захранването, за да го поддържате цял ден. Octa-Core процесорът на Alcatel 1S 2021 работи по-бързо с по-малко енергия, запазвайки ценната ви мощност за важните неща. Оптимизираните 3 GB RAM и 32 GB памет ви позволяват ефективно да изпълнявате много задачи. Спестяването на енергия и системната скорост получават допълнителен тласък от интелигентната оптимизация на Smart Manager, така че можете да имате 6% допълнителна мощност при напълно заредено.