CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Alcatel 1SE (2020) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Alcatel 1SE (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Alcatel 1S, Alcatel 1S (2020), Alcatel 1S (2021), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигурява ефективна защита на своя Alcatel 1SE 2020?

Разглеждайки нашият онлайн магазин, Вие ще попаднете на огромно разнообразие от аксесоари и джаджи за телефони и таблети. За да осигурите ефективната защита на Вашия Alcatel 1SE 2020 препоръчваме да видите селекцията ни от калъфи. Предлагаме огромен избор от видове и дизайни, така че откриете точно това, което искате. Независимо от кой точно кейс изберете, всеки един обещава да защити устройството Ви максимално и да бъде великолепен подарък за телефона. Така че не чакайте да нараните или надраскате смартфона си, а закупете калъф още днес, така че видът му да остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Нужен ли ми кейс за телефон?

Изключително важно е да оборудвате смартфона си с кейс. Защо? Без него телефонът Ви може да бъде значително наранен от най-различни инциденти, които могат да се случат в ежедневието Ви. Представете си, че смартфонът Ви пада на земята, ако той е оборудван с калъф, кейсът успешно ще поеме шока от удара. По този начин вътрешните компоненти на устройството ще останат непокътнати и така телефонът ще продължи да функционира както обикновено. Обаче най-ценното качество на калъфа за телефон е, че като предпази вида му, оригиналната стойност на смартфона ще бъде запазена.

Alcatel 1SE 2020 – спецификации на модела

Трансформирайте снимките си с тройната камера на AI на Alcatel 1SE (2020), която улавя най-важните Ви спомени. Неговите 13MP AI, 5MP супер широкоъгълни и 2MP за дълбочини камери Ви позволяват да заснемете всяка ситуация при ярко или слабо осветление. Подобрете живота си с ултрабърза Octa-Core обработка, която може да се справи с игри, стрийминг, заснемане и по-безпроблемно и да издържи цял ден с батерия от 4000mAh. Открийте дисплей, който Ви привлича с разширен 6,22-инчов HD + обширен дисплей и блести с докосващите се набраздени радиални детайли, които улавят светлината.