CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Alcatel 3L (2020) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Alcatel 3L (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Alcatel 3L (2021), е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Голямо разнообразие от калъфи за Alcatel 3L 2020

Разгледайте нашия онлайн магазин и намерете широка гама от продукти, които имат за цел да вдъхнат живот на устройството. За Alcatel 3L 2020 ние сме запасили с огромно разнообразие от калъфи, изработени от висококачествени материали, така че да запазят вида на смартфона за години напред. Всеки един от тях обещава да поеме шока от удара в случай, че го изпуснете, и също така ще прилегне перфектно по гърба на смартфона, така че да имате сигурен захват. Вместо да надраскате новозакупения си смартфон и да съжалявате, закупете един от нашите калъфи още днес!

Ползата от инсталирането на калъф

Светът е изпълнен с потенциална предателска технология, така че е най-добре да действате превантивно и да обвиете смартфона си в защитен калъф. Също така калъфът ще Ви даде по-добър захват на смартфона и ще осигури шанса да държите устройството си перфектно. Когато пътувате или сте в някакво движение наистина ще оцените тази характеристика. По някакъв начин калъфът е дългосрочна инвестиция за смартфона Ви. Ако Вашият смартфон е без драскотини и все още изглежда толкова добре, колкото чисто нов, дори след като сте го ползвали с години, стойността при препродажбата също ще бъде повече отколкото при смартфон, който е повреден или надраскан. Важно е да отбележим, че калъфът обаче не предоставя ефективна защита при дисплейни наранявания и затова силно препоръчваме закупуването на екранен протектор в комплект с калъфа.

Alcatel 3L 2020 – спецификации на модела

Alcatel 3L е едно новите попълнения на марката през 2020г. и идва с изключително атрактивни характеристики. Правете снимки на друго ниво с 48-мегапикселова камера, макрокамера с 2 МР и 5-мегапикселова супер широкоъгълна камера. Снимайте с часове с помощта на окта-ядрения процесор и 4000mAh батерия на Alcatel 3L 2020. Насладете на изваяни изображения и вида с потапящия 6,22-инчов HD + дисплей със съотношение 19: 9. С паметта си от 4 GB RAM и 64 GB ROM, Вие нямате да имате проблем да складирате всичките си снимки, видеа, игри и приложения.