+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Alcatel 3X (2020)

Кейсове за Alcatel 3X (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Alcatel 3X, Alcatel 3X (2019), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Alcatel 3X – ефективна защита

Попадайки на нашия онлайн магазин, Вие ще откриете широка гама от аксесоари, които имат за цел да защитят и запазят Вашия ново закупен Alcatel 3X. Всеки един от нашите калъфи е изработен от висококачествени материали и обещават да запазят стойността на смартфона Ви. Независимо от вида на калъфа, той перфектно ще прилегне по гърба на смартфона, така че най-ефективно да поеме всевъзможните механични наранявания. Не чакайте да изпуснете смартфона си и да съжалявате, а изберете подходящ калъф днес и запазете вида на смартфона си за възможно най-дълго време.

Защо да закупя калъф за смартфона си?

Предимствата от оборудването на смартфон с калъф са безбройни и ние тук ще Ви споделим някои от тях, които ще Ви убедят, че се нуждаете от калъф. Основната цел на калъфа е да защити външния вид на устройството, като го предпази от всевъзможни механични наранявания, случващи се в ежедневието. Освен външния вид на смартфона, калъфът ефективно предпазва и уязвимите вътрешни компоненти на устройството в случаите, когато го изпуснете върху твърда повърхност. Той поема шока от удара и по този начин смартфонът продължава да функционира както обикновено. В допълнение на тези ползи, с предпазването на смартфона от наранявания, в бъдеще Вие ще имате възможността да го препродадете или пък да го замените за по-добър модел.

Alcatel 3X – описание на устройството

Визуалните ефекти винаги са зашеметяващи с Alcatel 3X. Заснемете пълната ширина, дълбочина и детайлност на Вашите преживявания без усилия с 16MP AI четворна камера, с 5MP широкоъгълен обектив и 2MP макро и дълбочинни лещи. Батерията от 5000mAh Ви позволява да се наслаждавате на HD стрийминг, игри и други за по-дълго и гладко. Потопете се в безкрайно гледане на 6,52-инчов HD + Vast дисплей с мини-прорез и със съотношение на страните 20: 9.5. Използвайте енергоефективния процесор Octa-Core на Alcatel 3X, за да предавате HD съдържание, да играете игри и други със задоволителна гладкост. Задръжте всички Ваши основни снимки и видеоклипове с 4GB RAM и 64GB ROM.