CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за iPhone

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво разнообразие от калъфи ще срещнете в раздела

Разгледайте нашия онлайн магазин и намерете най-подходящата защита за Вашия Apple iPhone. Ние предлагаме аксесоари направени от разновидни материали, осигуряващи различни нива на защита. За Apple iPhone модели може да изберете силиконов, кожен, пластмасов или дървен кейс с гравиране. Също така разполагаме с калъфи тип тефтер и броня. Може и да закупите хибриден вариант. Ако искате по-стилна опция, ние сме се запасили и с брокатни кейсове. Изберете от силиконови, гумени или кожени, всички те са удароустойчиви калъфи. В допълнение може да изберете свой дизайн по поръчка като качите снимка с име по Ваш избор и ние ще я приложим върху Вашия iPhone кейс.

Как да осигурите най-добрата защита за вашия Apple iPhone

Ако все още се двоумите дали покупката на кейс си заслужава, тук ще изброим едни от най-големите им предимства. Може да сте от хората, които са изключително внимателни с новите си технологически придобивки, но винаги ще има варианта, когато случайно смартфона Ви падне. Дори не е задължително Вие да сте този, който изпуска Вашия iPhone. При тези случаи панелът ще бъде полезен и ще успее да поеме удара. Освен това защитният аксесоар може да бъде идеално допълнение към Вашия стил на живот. Нашите оригинални калъфи са съвместими с таблети iPad и Apple iPhone 5, 6, 7, 8, 10, 11, XS, SE и Pro. Така че не губете време, изберете калъф от серията на Etuo на достъпни цени.

Кой тип защитава най-добре при удар

  • - стандартна комбинация за един калъф е слой от твърд поликарбонат с вътрешен слой от нещо по-меко, като силикон, за да поеме удара. Тези жилави калъфи са друга възможност за разглеждане, но имайте предвид, че те ще бъдат обемисти и тежки;
  • - понякога е срамно да покриеш великолепния дизайн на телефона си, или може би просто не искаш нещо твърде обемисто в джоба си. Ако стилът надвишава защитата за вас, тогава можете да изберете тънък калъф. Той ще предпази от надраскване на областите, които всъщност покрива и пак ще увеличи шансовете на телефона ви да оцелее при падане;

Защо да изберете Etuo.bg

Поръчайте своя калъф за iPhone и iPad от нашия онлайн магазин. Ние предлагаме висококачествени аксесоари на достъпни цени, които няма да разочароват. И ако не сте 100% задоволени с продукта поръчан, нашия сайт предоставя на клиентите си 30 дни да го върнат.