+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони Apple

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
достъпно само
покажи

 

 

Огромно разнообразие на калъфи за Apple

Прегледайте нашия онлайн магазин и намерете най-подходящата защита за Вашия Apple смартфон. Ние Ви предлагаме многобразие от продукти направени от разновидни материали, осигуряващи различни нива на защита. За Apple устройства и модели може да изберете силиконов или кожен калъф, или пък пластамасов, или дървен с гравиране. Също така разполагаме с калъфи тип тефтер и броня, който обещава най-сигурна защита и се счита за премиум калъф. Може и да закупите хибриден вариант. Ако искате по-стилна опция, ние сме се запасили и с брокатни кейсове. В допълнение може да изберете свой дизайн като качите снимка по Ваш избор и ние ще я приложим.

Предимствата от използването на калъф или кейс за смартфон Apple

Ако все още се двуумите дали покупката на калъф/кейс си заслужава, тук ще изброим едни от най-големите им предимства. Може да сте от хората, които са изключително внимателни с новите си технологически придобивки, но винаги ще има варианта, когато случайно смартфона Ви падне. Дори не е задължително Вие да сте този, който го изпуска. При тези случаи калъфът или кейсът ще бъде полезен и ще успее да поеме удара, но е важно да се отбележи, че той не винаги ще запази екрана и затова е най-сполучливо да инвестирате и в екранен протектор. Освен факта, че предпазва смартфона от инциденти и други видове механични наранявания, калъфът или кейсът може да бъде идеално допълнение към Вашия стил на живот.

Описание на марката Apple

На 1-ви април 1976 компанията Apple е създадена и в момента е със седалище в Калифорния. Apple е сред голямата четворка, която се състои също от Amazon, Google и Facebook, и така се нарежда високо в класирането по печалби и пазарна капитализация. Организацията е известна с изработването и продажбата на потребителска електроника, онлайн услуги и компютърен софтуер. Сред продуктите, които са известни на потребителя са компютрите Mac, таблетите iPad, телефоните iPhone и iTunes.