+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPad 10.2 (2020)

Кейсове за Apple iPad 10.2 (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad 10.2 (2019), е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какви видове кейсове ще открия в раздела?

Разгледайте нашата селекция от калъфи и изберете от най-различни видове и дизайни. Кейсовете ни се различават по материалите, от които са изработени. Предлагаме Ви калъфи от кожа, дърво, пластмаса, силикон и др. Кожените и дървените ни кейсове могат да имат допълнителни елементи като гравиране. Този тип калъфи са част от премиум колекцията ни и са достатъчно издръжливи, че да не се похабяват с ежедневната им употреба. Изберете един от нашите силиконови калъфи, които са на по-достъпна цена и пак са изключително стилни. Независимо от това кой калъф изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и ще бъде чудесен подарък за Вашия iPad.

Нуждае ли си е устройството ми от кейс?

Вашият таблет се нуждае от допълнителния слой защита, който кейсът осигурява, защото без него, устройството лесно може да бъде наранено или надраскано. С ежедневната употреба на таблета, драскотини или петна могат да се появят по неговия външен вид. Като оборудвате своя iPad с калъф, таблетът ще бъде предпазен от ежедневното похабяване и ще бъде ефективно защитено от по-тежки механични наранявания. Тези наранявания могат да се случат при силни сблъсъци и удари на таблета със земята. В тези случаи кейсът ще поеме шока от удара и устройството ще продължи да функционира както обикновено.

Apple iPad 10.2 – спецификации на модела

С iPad работата е много бърза и безпроблемна. Редактирайте документ, докато разглеждате нещо в мрежата и едновременно се обадете на колега с FaceTime. Прикачете интелигентна клавиатура в пълен размер за удобно писане. А за задачи, които изискват по-голяма прецизност, поддръжката за тракпад или мишка допълва познатото Multi-Touch изживяване на iPad. Всичко, което гледате на iPad, изглежда и звучи страхотно, благодарение на 10,2-инчовия Retina дисплей и стерео системата. Без значение как заснемате Вашите снимки и видеоклипове - с 8MP задна камера или FaceTime HD предна камера, ще е удоволствие да ги редактирате на големия, завладяващ екран на Вашия iPad.