Калъфи за Apple iPad Air 2

Кейсове за Apple iPad Air 2


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air (2020), Apple iPad Air (2022), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

В наличност Свий
В наличност Свий

По мнение на водещи агенции и влогъри най-често срещаните проблеми, свързани с нормалната експлоатация на таблетите и телефоните, са изпусканията им и ударите в твърда повърхност. Подобна е статистиката и за Apple iPad, според която най-редовните и най-катастрофални за устройството последици са нанасяни при падането им по дисплей върху бетон или плочки. Както и при други марки и модели, така и при Apple iPad Air 2 най-уязвими са екраните. Ако не им осигурите качествени кейсове или калъфи, страхът от счупване или неволно нанасяне на драскотини ще замести удоволствието от работата с такъв чудесен Айпад.

Защо Apple iPad Air 2 има нужда от защита

Нека да надникнем в техническите спецификации на устройството:

 • -9,7-инчов LED дисплей;
 • -работна температура – от 0℃ до 35 ℃;
 • -неработна температура – от -20℃ до 45 ℃;
 • -дебелина – 6,1 mm;
 • -изработка на корпуса – алуминиева сплав и др.

В допълнение, визираният модел на Епъл е второ поколение Air, чиито работоспособност и производителност в много отношения са подобрени, като дебелината му е с почти 1 mm по-малка. Това го прави още по-крехък, като поставя различни защитни изисквания и към калъфите за тези модели.

На какво държим в Etuo.bg

Нашият онлайн магазин е реномиран, а цените отговарят на качеството, което получавате. Etuo държи на името си, като предлага дървени, силиконови, каучукови, бронирани и други видове кейсове и калъфи. Всичко това в името на максималната безопасност за вашите смартфони, таблети, четци, Епъл Айпади и др. Това, което често притеснява потенциалните клиенти, когато пазаруват онлайн, са:

 • -липсващи конектори и слотове;
 • -погрешно доставени кейсове и калъфи за различни модели;
 • -необърнато внимание, че поръчаният кейс или калъф е за Apple iPad Air 2, а не за Pro 11;
 • -камерата не може да снима или снима размазано;
 • -поръчали сте универсален силиконов кейс, а са Ви доставили пластмасов с разминаващи се цветове;
 • -аксесоарите не прилепват плътно по очертанията на телефона и др.

Ето защо, можете спокойно да се доверите на Etuo – ние работим за името си, което означава сигурност, качество и 100% гаранция на поръчаните от вас кейсове.

Какво можем да ви предложим

Едва ли наситеността на цветовете или визуалните ефекти на кейсовете/ калъфите ще са най-важни за вас, ако сте собственик на Apple iPad Air 2. Тази марка и в частност - Air 2-вариантът привличат мислещите хора, които искат да улеснят работата си и да увеличат производителността на труда си. Приветстваме ви да се докоснете до Flex Book – нашите двустранни, стилни, ергономични и гъвкави калъфи.