+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

Калъфи за смартфони Apple iPad Air (2020)

Кейсове за Apple iPad Air (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air 2, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя Apple iPad Air 2020?

Разглеждайки нашия онлайн магазин, ще откриете огромен избор от аксесоари за телефони и таблети. За да осигурите ефективна защита на таблета си, ние силно препоръчваме да разгледате селекцията ни от калъфи. Те идват с разнообразни щампи и са изработени от най-различни материали. Независимо от кой точно изберете, всеки калъф е висококачествен и ще предостави максимална защита. Като закупите калъф от нас, няма да има нужда да се притеснявате дали таблетът ще бъде наранен по време на ежедневието Ви и ще се радвате на великолепния дизайн на своя Apple iPad Air 2020 за възможно най-дълго време.

Предимствата от закупуването на калъф

Тук ще отбележим основните предимства на закупуването на калъф за Вашия таблет. Вече отбелязахме, че калъфът ефективно може да предпази външния вид на устройството, но той също така може да защити и неговият вътрешен вид. Калъфът постига това като поеме шока от удара в случай на падането на таблета върху твърда повърхност. Най-голямото предимство на това да купите калъф е, че като таблетът е защитен от най-различни механични наранявания, той ще запази стойността си. Това означава, че ако решите в бъдеще да го смените за друг модел или пък продадете, Вие ще имате възможността да го направите.

Apple iPad Air 2020 – спецификации на модела

Apple iPad Air 2020 прави повече от компютър по по-прости и по-магически начини. А сега с повече функции и възможности е по-гъвкав от всякога. Използвайте Smart Keyboard Folio или прикрепете Magic Keyboard за отзивчиво писане и вграден тракпад. С A14 Bionic имате силата да оживите Вашите идеи. Заснемете 4K видео, след което го редактирайте направо в iPad Air. Използвайте второто поколение Apple Pencil, за да рисувате и илюстрирате с динамични четки и фино засенчване. iPad Air 2020 е идеалният начин да поддържате връзка с Wi ‑ Fi и 4G LTE Advanced. Бъдете домакин на разговор с FaceTime, присъединяване към видеоконференция или стартирайте групов проект с приятели или съученици отвсякъде. Усъвършенстваните камери и микрофони поддържат лицата и гласовете кристално чисти.