+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPad Air (2020)

Кейсове за Apple iPad Air (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Air (2019), Apple iPad Air 2, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Отсъствието на смарт техника в нашето ежедневие би могло да се опише като сериозен пропуск от наша страна. Устройства от рода на Айпад Еър Епъл притежават потенциала да направят всекидневието ни по-интересно и изпълнено с удобства, за да планираме, да се забавляваме и да работим с удоволствие. Освен смартфон е хубаво да разполагаме и с функционален таблет, който когато го купим, трябва и да защитим от повреди посредством релевантните аксесоари.

Какво включва правилната грижа за смарт техника като Apple iPad Air 2020

Няма смисъл да казваме, че внимателната употреба на придобивка като Apple iPad Air 2020 стои в основата на неговия дълъг експлоатационен срок. Защото дори и да сме похарчили сериозна сума пари за нов таблет, ако сме немарливи по време на използването му и не сме си направили труда да купим за него качествени калъфи, е много възможно да трябва да се разделим с него.

Изтърване, изпускане на предмети върху екрана, намокряне и напрашване – звучи ли ви познато? Ако да, то тогава е излишно да ви убеждаваме в ползите на защитните калъфи. Вие и сами знаете какви са те! И както се грижим за любимия си телефон, така трябва да направим същото и по отношение на своя мини компютър – таблета. Така ще сме спокойни, че няма изневиделица да се появят следи от драскотини и дори счупвания, за които нямаме обяснение…

Какви са аксесоарите, налични в раздела

Тук ще се натъкнете на калъфи за Apple iPad Air 2020 тип “книга”, които са преди всичко качествени. А именно качеството е най-важният критерий за избор на предпазни аксесоари за таблети – продуктите в онлайн магазин etuo.bg напълно отговарят на него. Ще видите всякакви модели, сред които има такива в ярки и неутрални цветове, с арт дизайн и по-детски такъв (става дума за кейсовете с анимационни изображения), като всички видове артикули имат една обща характеристика, а тя е страхотната цена.

С какъв дизайн ги предлагаме

Този раздел в магазин etuo е посветен на всички наши клиенти, които са собственици на Apple iPad Air 2020. Предлагаме калъфи в точните за този вид устройство размери, които ще откриете и в следните дизайни:

  • - едноцветни – невзискателно решение, което се определя и като универсално;
  • - калъфи за Apple iPad Air 2020 с животни – почитателите на фауната ще открият продукти с картинки на еднорози, елени, котки и други представители на животинския свят;
  • - с надписи – персонализирайте визията на своя Apple iPad Air 2020 със защитен калъф, чийто дизайн включва интригуващ надпис.

Доверете се на магазин etuo за покупката на калъф за Apple iPad Air 2020 и не правете компромиси със защитата на своя таблет.