+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPad Pro 11

Кейсове за Apple iPad Pro 11


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Pro 11 (2020), Apple iPad Pro 11 (2021), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Да впечатляват, да покоряват, да ви радват и помагат. Това са кейсовете и калъфите, които etuo.bg предлага. А може би си помислихте, че говорим за Apple iPad Pro 11? Факт е, че тези характеристики са валидни и за това революционно технологично решение, което си струва да имате вкъщи. Но неговите чувствителен на допир 11-инчов дисплей, многобройни конектори, слотове, бутони изисквания към факторите на околната среда (температури, отсъствие на конденз и т. н.) ви задължават да поемете отговорност и да им осигурите защитните аксесоари, които заслужават.

Различават ли се кейсовете и калъфите за Айпад

Въпросът може би е излишен, но все още има клиенти, които закупуват големи кейсове или калъфи за таблети, а самите устройства са почти 2 пъти по-малки или големи от тях. Всеки модел се различава не само по параметри, но и по размери. Apple iPad Pro 11 е осезаемо по-малък. Това означава, че няма как да откриете универсални кейсове и калъфи, които да ползвате и за двете версии и е най-добре да филтрирате търсенето си по-внимателно.

Etuo предлага защитни аксесоари – калъфи и кейсове, които са на изгодни цени и няма да натежат на бюджета ви. Флип калъфите ни за Apple iPad Pro 11 са със силиконови корпуси, закопчалки, допълнителни джобчета и капаче. А цветовете и орнаментиката са запазената марка на нашия онлайн магазин – трудно ще намерите колекциите, които сме споделили с вас на нашия сайт, някъде другаде. Те са по наш замисъл и вдъхновение и са качествени, защото материалите, с които работим, са проверени от първа ръка.

Как нашите кейсове и флип калъфи тип книга ще предпазят вашия Apple iPad Pro 11

Те обхващат устройството от всички страни. Мястото, където вътрешната част на капачето се среща с екрана, е меко и няма начин да се повредят технологията за разпръскване на цветовете или пък олеофобичното покритие. В същото време забравяте за рисковете от счупване, драскотини, ожулване, намокряне, напръскване и др. Колекцията ни Wallet Book Fantastic може да ви вдъхнови и да преустановите търсенето на подходящите аксесоари за вашия Епъл Айпад. Ще откриете абстракции, флорални мотиви, пъстрота и стил. Ако впоследствие доставеният артикул за Apple iPad Pro 11 не ви допада, стига да го съхраните във вида, в който сте го получили, можете да го върнете в 30-дневен срок.