CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPad Pro 11 (2021) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPad Pro 11 (2021)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Pro 11, Apple iPad Pro 11 (2020), Apple iPad Pro 11 (2022), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигуря ефективна защита на своя Apple таблет?

Продуктите на Apple са изключителна ценна инвестиция и ако по някакъв начин ги повредите, наистина ще ви заболи сърцето. Разгледайте чудесната ни селекция от най-различни видове кейсове за таблети на марката Apple. Всичките ни калъфи са внимателно подбрани и изработени от висококачествени материали. Така те не само изглеждат стилно и са изключително приятни за държане, но и ще осигурят ефективната защита на вашия таблет, от която той се нуждае. Не позволявайте дори и най-малката драскотина по гърба на таблета ви да загрози неговия външен вид. Най-малкото нараняване е достатъчно таблетът ви да загуби своята оригинална стойност. Ние силно ви препоръчваме да харесате един от нашите чудесни кейсове, така че значително да увеличите живота на таблета си.

Какви кейсове предлага etuo.bg за таблети?

Нашият онлайн магазин предлага два основни вида калъфи за таблети и те са кейс тип гръбче и тип книга. Гръбчето е чудесен аксесоар, който идва в разнообразие от щампи и материали. То е достатъчно да предпази гърба на таблета ви от различните механични наранявания, случващи се в ежедневието ви. Някои от този вид кейсове даже имат удебелени странични рамки, които биха могли да защитят и екрана, в случай на падане. Това явление обаче не е обещано и ако желаете мултифункционален кейс, вижте селекцията ни от калъфи тип книга. Вярно е, че те ще добавят обем и тегло на устройството, но в замяна на това, ще получите максимална защита. Този тип кейс е най-добрият вариант за хората, които не желаят да инвестират в екранни протектори и искат практичен аксесоар за своя таблет. Кейсът тип книга ще осигури ефективна защита както на гърба на таблета, така и ще предпази дисплея от драскотини и удари. В случай, че не желаете да закупите кейсът тип книга, препоръчваме ви да закупите гръбче заедно с екранен протектор. По този начин устройството ще бъде защитено максимално.

Защо да закупя кейс тип книга за своя таблет?

В горния параграф уточнихме доста от великолепните качества, които калъфите тип книга притежават. Този вид кейс всъщност предлага още допълнителни функции, които не са за изпускане. С течение на времето кейсовете тип книга добиват огромна популярност, поради тяхната практичност и факта, че производителите продължават да добавят най-различни елементи към неговия дизайн. Любим дизайн елемент на всеки е, че почти всички калъфи от този вид идва с джобчета, които са перфектни да съхранявате визитни карти, дебитни карти, банкноти и др. В допълнение много от калъфите имат възможността да бъдат превърнати в стойка за гледане, играене на игри и рисуване. Няма да има нужда да подпирате таблета си някъде и той постоянно да пада. Тези две практични функции правят кейсът тип книга изключително практичен и идеален подарък за вашия Apple таблет.

Apple iPad Pro 11 (2021) – спецификации на устройството

Отдайте се на върховното изживяване на iPad. Сега с пробивна производителност M1, спиращ дъха Liquid Retina дисплей и невероятно бърза 5G безжична връзка. С M1 iPad Pro е най-бързото устройство от този вид. Той е проектиран да се възползва в пълна степен от производителността на следващо ниво и персонализирани технологии като усъвършенствания процесор за обработка на сигнали за изображения и унифицирана архитектура памет на M1. И с невероятната енергийна ефективност на M1, iPad Pro е все още тънък и лек с целодневен живот на батерията, което го прави колкото преносим, ​​толкова и мощен. Дисплеят Liquid Retina на 11-инчовия iPad Pro е не само великолепен и преносим, ​​но и е оборудван с невероятно модерни технологии. Например, ProMotion, True Tone, P3 широк цвят и ултра ниска отразяваща способност, които карат всичко да се чувства отзивчиво и да изглежда зашеметяващо.