CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPad Pro 12.9 (2020) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPad Pro 12.9 (2020)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Pro 12.9 (2018), Apple iPad Pro 12.9 (2021), Apple iPad Pro 12.9 (2022), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Изборът на защитни аксесоари за вашите устройства – четци, смартфони, таблети, е обусловен от няколко фактора. На първо място, колко често се ползват. На второ място, при какви обстоятелства и в каква среда се употребяват и на трето място – от самите параметри и спецификации на устройството.

Таблети като Apple iPad Pro 12.9, версия 2020 г., са сред онези смарт технологии, в които е неизбежно да се влюбим. Те ще се използват редовно, ако ги имаме под ръка вкъщи, както за хоби, така и за изпълнение на служебни задължения и отговорности. Що се отнася до параметрите му, моделът има много достойнства, които ще ви мотивират да му осигурите най-добрата защита. А в какво се изразява тя според etuo? В красиви, качествени и устойчиви кейсове и калъфи, разбира се!

Кои са най-добрите калъфи и кейсове за Apple iPad Pro 12.9 и защо смятаме така

Изборът на защитни аксесоари за Айпадовете винаги е съобразен с размерите на последните. Има разлика между това да предпазите от драскотини, ожулвания, счупване, прегряване и др. смартфон с размерите на човешка длан и таблети, които са няколко пъти по-големи. Затова кейсовете и калъфите тип книга смятаме, че:

  • -са най-удачният избор за вашия Епъл, независимо от модела на Айпада;
  • -предлагат най-висока протекция на таблетите, защото са своеобразен щит срещу факторите на външната среда от всички страни на устройството;
  • -ако за смартфони се предлага изобилие от силиконови гърбове, то таблетите от ранга на Apple iPad Pro 12.9 се нуждаят от много повече.

Какво може да ви предложи etuo.bg

Качествените кейсове и калъфи тип книга, които ще намерите в онлайн магазина etuo.bg, са само част от онова, от което вашите телефони се нуждаят. Предложенията ни за защитни аксесоари за Apple iPad Pro 12.9 са:

  • -изключително лесни за поддръжка;
  • -устойчиви, здрави и олекотяващи удара на таблета, ако падне от по-високо;
  • -с възможност да се разгъват в мултифункционална стойка;
  • -трудно се захабяват, зацапват, късат;
  • -не са податливи на абразия;
  • -предлагаме разнообразие от цветове, щампи, мотиви, както и възможност за персонализиране на аксесоарите онлайн;
  • -поради оригиналния си замисъл и качество на изработката, кейсовете и флип калъфите ни могат да послужат като универсален подарък за близък приятел.

Общото между различните модели iPad-ове на Apple е, че дисплеите им са специфична разработка и са много нежни. Да вземем например Pro 12.9 версията, който се подразбира какъв размер екран има - 12,9 инча. Както той, така и корпусът на устройството изисква специална протекция – точно такава, каквато могат да ви предложат разнообразните видове кейсове и калъфи на etuo при това на достъпни цени.