CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPad Pro 12.9 (2021) - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPad Pro 12.9 (2021)


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Apple iPad Pro 12.9 (2018), Apple iPad Pro 12.9 (2020), Apple iPad Pro 12.9 (2022), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя iPad Pro от драскотини и наранявания?

Таблетите на Apple винаги идват с изключителен стилен и изискан дизайн. Никой не иска да види дори и най-малката драскотини да загрози техния елегантен външен вид. Вие можете да предотвратите всякакви наранявания и драскотини като оборудвате своя таблет с един от нашите висококачествени кейсове. Нашият онлайн магазин се гордее с огромното ни разнообразие от аксесоари достъпните цени, на които ги предлага. Няма как да не останете доволни от високото качество на нашите продукти. За iPad Pro 12.9 ние сме подготвили чудесна колекция от калъфи, които ще ви помогнат да запазите както оригиналния вид на таблета, така и неговата оригинална стойност. Изберете между многообразие от щампи и цветове и закупете точно този, който перфектно отговаря на нуждите ви и личните ви предпочитания. Осигурете ефективната защита на вашия таблет и закупете кейс от нашия онлайн магазин още днес!

Кой вид калъф ще бъде най-подходящ за таблета ми?

Избирането на подходящия калъф за таблета ви може да бъде объркващ и сложен процес, ако само прелиствате и прелиствате страници с калъфи, без да имате ясна представа какво точно търсите. Преди да започнете да търсите и да загубите часове от ежедневието ви, най-добре е да си уточните какви качества желаете калъфът да притежава. Искате ли той да бъде изработен от специфичен материал? Каква щампа и дизайн искате той да има? Какъв ви е бюджетът? След като отговорите на тези три въпроса, със сигурност ще ви бъде много по-лесно да изберете идеалния кейс за вашия iPad Pro 12.9. На нашия сайт имате избор от разнообразие от видове, които се различават основно по дизайна си и материалите, от които са изработени. Когато става въпрос за дизайна на кейсовете, ще откриете най-различни щампи и цветове, така че няма как да не намерите кейс, който идеално пасва на стила ви.

Мога ли да проектирам свой кейс за таблет?

Независимо, че колекцията ни от калъфи за таблети се предлага в разнообразие от дизайни и стилове, ние от etuo.bg искаме да осигурим пълна креативна свобода спрямо външния вид на калъфа. Сега можете да изберете от вече проектираните от нашия екип кейсове или пък да създадете напълно оригинален кейс за вашия таблет. Проектирайте дизайн, който перфектно съответства на стила ви и с който можете да се похвалите на всичките си близки. Като проектирате калъф, вие същевременно ще защитите своето устройство и ще му подарите уникален аксесоар, с който да се открои от всички останали таблети. Добавете към дизайна ваша любима снимка или изображение плюс няколко ценни думи. Изборът на елементите, които можете да добавите е безброен и след това можете да експериментирате с тяхното разположение, прозрачност и мащаб.

Apple iPad Pro 12.9 (2021) – технически параметри

IPad Pro 12.9 се предлага с по-бърза производителност и динамични графики. Осемядреният процесор на M1 осигурява до 50% по-бърза производителност и осигурява до 40% по-бърза графична производителност. Така че можете да създавате сложни AR модели, да играете игри с конзолна графика с висока честота на кадрите и др. Дисплеят Liquid Retina XDR на 12,9-инчовия iPad Pro осигурява реални детайли с контраст 1 000 000: 1, чудесно за гледане и редактиране на HDR снимки и видеоклипове или за наслада на любимите ви филми и сериали. Той също така предлага спиращи дъха 1000 нита яркост на цял екран и 1600 нита пикова яркост. И усъвършенствани дисплейни технологии като P3 wide colour, True Tone и ProMotion. За да постигне изключително висока яркост, Apple използва набор от светодиоди в цялата задна част на дисплея. За да ги поберат в невероятно тънкия iPad Pro, използваха проектирани по поръчка мини-светодиоди, които са 120 пъти по-малки от предишното поколение.