CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone 11 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 11


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 11 Pro, Apple iPhone 11 Pro Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Кейсове за iPhone 11

Без значение марката и модела телефон, той би следвало да бъде снабден със сет от аксесоари за неговото комфортно и защитено използване. Това би могло да стане с помощта на удароустойчив гръб и закалено стъкло за екран, с чиято помощ да се подсигури здравината му дори и в случай на падане и изтърване. Сред минусите на съвременните смартфони е тяхната деликатна структура, която лесно би могла да бъде нарушена, ако не подходим отговорно при поддръжката на устройството.

Айфон 11 е сред лидерите при модерните телефони, които са не просто средство за провеждането на лични и делови разговори, но и незаменим аксесоар за корпоративния служител с висока себеоценка или посветената на семейството домакиня, която има нужда да се поглези с нещо хубаво.

Защо Вашият iPhone 11 се нуждае от защита

Ако сте се спрели на iPhone 11 или всъщност вече имате такъв, е добре да знаете, че си имате работа с технология от най-висок клас. И точно затова е добре да подходите по същия този класен начин и към задължителните предпазващи аксесоари като кейсовете. Изберете ги на ниски цени от онлайн магазин etuo.bg и променете концепцията си за поддръжката на смартфона на 360 градуса. Важно е да купите кейс за Apple телефон от etuo, защото:

  • - Осигурява по-добро сцепление/захват;
  • - Гарантира устойчивост при изтърване и удари;
  • - Помага за персонализацията на устройството;
  • - Предпазва от замърсявания;
  • - Ограничава навлизането на влага и вода в корпуса.

Какви видове калъфи за iPhone 11 ще откриете в раздела

При нас ще откриете доста изгодни във всяко едно отношение предложения за калъфи за iPhone 11, които впечатляват със своя дизайнерски замисъл и производствено изпълнение. На Вашето внимание са налични удароустойчиви, прозрачни, кожени, пластмасови, силиконови, прозрачни и гравирани калъфи, като и флип моделите са също доста предпочитан вариант.

Какви са предимствата на силиконовите кейсове

Повечето кейсове за iPhone 11 са така направени, че да осигурят на мобилното устройство пълна защита от счупване или надраскване. По този начин то ще остане в пълна техническа изправност за по-дълго време, като и красивият му външен вид няма да бъде променен. Силиконовите модели са едно удачно решение, при което нестандартният естетически подход е напълно възможен.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Защото ние знаем какво и как да Ви предложим, така че да останете напълно доволни от избора си и резултатите от взетите решения. Дали сме Ви възможност да подходите и индивидуално към покупката на калъф за iPhone 11, като можете да купите кейс по Ваш персонализиран проект.