+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPhone 11 Pro

Кейсове за Apple iPhone 11 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

38,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

40,90 лв.
/ В наличност

Кейсове за iPhone 11 Pro

Айфон 11 Про е телефон, който следва различна концепция. Усет към детайла, безкомпромисен и интуитивен интерфейс - луксът се усеща все повече с всеки следващ тъч, а удоволствието от сърфирането в интернет и правенето на снимки е несравнимо. Лесно можем да останем в този момент за по-дълго време, ако всеки един собственик на висококачествен смартфон избере за него модерни аксесоари, които са в неразривна връзка и с модните тенденции. Такива, каквито и Вие ги предпочитате.

Как да изберете калъф за своя iPhone 11 Pro

Дизайнерското изпълнение и цветовото оформление на кейса не са единствените подробности, към които си заслужава да насочите фокуса си. Осъзнавайки необходимостта от здрав калъф за iPhone 11 Pro, със сигурност трябва да се отнесете отговорно към избора на подходяща защита за гръб и екран, вземайки предвид неща, като:

 • - Динамика в ежедневието;
 • - Работна среда;
 • - Среднодневно проведени разговори;
 • - Стилови предпочитания и др.

В онлайн магазин etuo.bg лесно можете да откриете подходящ кейс за своя мобилен апарат от нова генерация, за да запазите живота му за по-дълго време. Купете стилен модел на изгодни цени и предпазете своя телефон от евентуални счупвания, намокряне и надраскване.

Защо удароустойчивите калъфи са толкова надеждни

Повечето видове смартфони на Apple се отличават с изключително изискана визия и цялостно безкомпромисно изпълнение, което напълно оправдава покупката на кейсове за телефони с най-високо качество и с удароустойчиви функции. Бронираните калъфи са все по-често срещан избор, защото са направени от много здрави материали, които гарантират запазването на целостта на апарата.

Какви други видове кейсове за iPhone 11 Pro се предлагат в etuo

Освен водоустойчиви и противоударни калъфи за iPhone 11 Pro, в магазин etuo.bg ще откриете и още много други предложения от този вид, с които Вашият смартфон ще остане в добър вид за много дълго време. На Вашето внимание са налични калъфи от следния вид:

 • - 360 градуса;
 • - Дървени;
 • - Пластмасови;
 • - Силиконови;
 • - Тип книга;
 • - Кожени;
 • - Гравирани;
 • - Тефтер;
 • - Флип и др.

Всяко едно от изброените предложения е достатъчно надеждно, за да Ви гарантира високото ниво на защита, което всъщност и търсите. Поръчайте онлайн и бъдете отговорни собственици на iPhone 11 Pro, за които всичко е от значение.

Защо да ни се доверите

При нас, в etuo, винаги има какво да се открие, защото предлагаме калъфи в много разновидности, което ще Ви даде възможност да вдъхнете живот и на модните си разбирания. Изгодни цени и отлични условия за пазаруване - време е да се възползвате.