+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPhone 11 Pro Max

Кейсове за Apple iPhone 11 Pro Max


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

41,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

39,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

39,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

37,90 лв.
/ В наличност

 

 

Кейсове за iPhone 11 Pro Max

Мислите си, че нещата се изчерпват с покупката на нов смартфон от ново поколение? Разбира се, че е важно неговото цялостно изпълнение, но къде остава последващата грижа за скъпото устройство? Удари, надраскване, намокряне и деформиране - всичко това не е непознато на съвременния собственик на iPhone 11 Pro Max, за който се предполага, че трябва да остане в читав вид за по-дълго време. И може да се случи… За целта вижте нашите специално подбрани калъфи за Айфон 11 Про Макс и направете нещата както трябва.

Защо да защитите своя iPhone 11 Pro Max

Важно е да защитим своя телефон, независимо от неговата продажбена цена, набор от функционалности, визуални предимства и начин на употреба. От etuo съветваме всеки един собственик на iPhone 11 Pro Max или друг вид смартфон да се погрижи за неговата правилна протекция, която е своеобразна гаранция за продължителна и пълноценна употреба. Спокойно може да се каже, че е и задължително да си купим сет от специални аксесоари за смартфон, с които ще го предпазим от:

  • - Счупвания;
  • - Надрасквания;
  • - Деформации;
  • - Ожулвания;
  • - Намокряне;
  • - Силни удари и др.

Всичко може да се случи в разгара на ежедневието, което често ни кара да бързаме. А когато сме припряни, е възможно да изтървем любимия си телефон Apple, който респективно да бъде и безвъзвратно повреден. Необходимо ли е?

Какви калъфи за iPhone 11 Pro Max ще намерите в раздела

Днешните кейсове за телефони са разнообразни по вид, а при нас ще ги откриете в още по-голямо изобилие: 360 градуса, бронирани, персонализирани, гравирани, дървени, пластмасови, противоударни, книга, силиконови, кожени, флип и др. Изберете подходящ модел и го купете на ниски цени.

Как да изберете подходящ калъф според нуждите си

Естеството на професията е често пъти основният фактор, от който зависи и изборът на кейс за iPhone 11 Pro Max. Ако да речем се развивате в сферата на строителството, ще Ви е необходим удароустойчив калъф, но ако работите в офис, спокойно можете да заложите и на модел с не толкова силно изразени предпазни характеристики. Водоустойчивите показатели пък са важни за хората, които често имат досег с вода, а това на свой ред “застрашава” и сигурността на телефона.

Защо да закупите онлайн от etuo

В etuo.bg Ви очакват точно такива калъфи за iPhone 11 Pro Max, каквито смятате, че устройство с подобен ранг заслужава. Създадохме този онлайн магазин, за да продаваме красота, удобство и сигурност дори и за смартфони от стари продуктови линии, които по някакви причини са останали запомнени и до ден днешен. Ниски цени и обещано голямо разнообразие - всичко това е за Вас!