CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone 12 Mini - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 12 Mini


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro, Apple iPhone 12 Pro Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Apple iPhone 12 Mini?

Като попаднете на нашия онлайн магазин, Вие ще намерите огромно разнообразие от аксесоари, които имат за цел да улеснят живота Ви и да осигурят защита за смартфона Ви. Един от тези аксесоари са нашите великолепни калъфи, които са изработени от многокачествени материали. Те са изключително ефективни в предпазването на екстериора на устройството от най-различни механични наранявания, например надрасквания по гърба от остри предмети. Като закупите калъф от нас, Вие ще си дадете спокойствието, което заслужавате, че смартфонът Ви ще остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

Основното предимство от оборудването на смартфона Ви с един от нашите висококачествени калъфи е, че той ще бъде защитен при инциденти и възможни механични наранявания. А пък в резултат на тази допълнителна защита, Вие не само, че ще се радвате на елегантния му вид за по-дълго време, но и ще успеете да запазите неговата оригинална стойност и вид. По този начин в бъдеще ще можете да препродадете устройството си на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел. Също така в случаите, които Вашия смартфон е вече наранен по дизайна си, можете да му вдъхнете нов живот като го оборудвате със стилен калъф.

Apple iPhone 12 Mini – характеристики на модела

Този 5,4-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 64GB, 128GB или 256GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 5,4-инчов OLED панел с разделителна способност 1080 x 2340. През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия.

Покупката на модерен телефон не е единственото нещо, за което трябва да се погрижим, когато ни предстои да обновим колекцията си от смарт устройства. Факт е, че колкото повече функции предлага апаратът, толкова по-приятна ще е неговата употреба, но как да ѝ се насладим за по-дълго време? В случая е добре да си осигурим пълен набор от защитни аксесоари за телефона, с които ще предпазим от повреди и деформации както корпуса му, така и неговия екран. От магазин etuo сме подбрали за Вас богата селекция от специални предложения, които са качествени, красиви и достъпни на ниски цени.

Как да изберете кейс за вашия iPhone 12 Mini

Айфон 12 мини е страхотен смартфон, който има с какво да впечатли потребителите. Той е олицетворение на високотехнологичния напредък, също както е и отлично средство за провеждане на обикновени телефонни разговори с колеги, близки и познати. Имат супер модерен дизайн, който заслужава да бъде подчертан с дизайнерски калъфи от ново поколение. Каквито предлагаме и ние! Водещите критерии при селекцията трябва да са качество, цвят, материал за изработка, възможност за персонализиране, допълнителни екстри и цена.

Какви видове калъфи ще намерите за този модел

Разгледайте нашите онлайн предложения и изберете някой от наличните модели кейсове за iPhone 12 Mini на сайта:

 • Персонализирани/по поръчка;
 • Дървени;
 • Удароустойчиви;
 • Калъф тип книга;
 • Пластмасови;
 • Силиконови;
 • Кожени;
 • Гравирани;
 • Тефтер;
 • Калъф с клапа;
 • Хибридни и др.

В etuo.bg ще намерите противоударни кейсове и за други видове смартфони Apple, с чиято помощ не само ще предпазите апарата от механични повреди, но и ще подчертаете по атрактивен начин неговия дизайн и особености на модела.

Кои са най-популярните кейсове за Айфон 12 мини

Калъфите за iPhone 12 Mini от противоударни материали се определят като най-предпочитани, защото гарантират на 99%, че дори и да изтървете телефона си, той няма да бъде безвъзвратно счупен. Персонализираните кейсове са също много популярни, защото дават възможност сами да решим какъв да бъде техният дизайн, като тук свободата на действие е пълна. Можете да реализирате калъф за iPhone 12 Mini с Ваша снимка или с висококачествено изображение от интернет. Необходимо е просто да се възползвате от възможностите.

Защо да закупите от etuo

Купете калъф за iPhone 12 Mini от магазин etuo, защото ние предлагаме индивидуално отношение към всеки клиент, също както и гарантирано високо качество, в съчетание с модерно изпълнение и поглед към нестандартните решения. Поръчайте още днес и направете използването на смартфона си много по-приятно.