+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за iPhone 12 Mini

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя своя Apple iPhone 12 Mini?

Като попаднете на нашия онлайн магазин, Вие ще намерите огромно разнообразие от аксесоари, които имат за цел да улеснят живота Ви и да осигурят защита за смартфона Ви. Един от тези аксесоари са нашите великолепни калъфи, които са изработени от многокачествени материали. Те са изключително ефективни в предпазването на екстериора на устройството от най-различни механични наранявания, например надрасквания по гърба от остри предмети. Като закупите калъф от нас, Вие ще си дадете спокойствието, което заслужавате, че смартфонът Ви ще остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

Основното предимство от оборудването на смартфона Ви с един от нашите висококачествени калъфи е, че той ще бъде защитен при инциденти и възможни механични наранявания. А пък в резултат на тази допълнителна защита, Вие не само, че ще се радвате на елегантния му вид за по-дълго време, но и ще успеете да запазите неговата оригинална стойност и вид. По този начин в бъдеще ще можете да препродадете устройството си на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел. Също така в случаите, които Вашия смартфон е вече наранен по дизайна си, можете да му вдъхнете нов живот като го оборудвате със стилен калъф.

Apple iPhone 12 Mini – характеристики на модела

Този 5,4-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 64GB, 128GB или 256GB за съхранение и двойни задни камери. Дисплеят е 5,4-инчов OLED панел с разделителна способност 1080 x 2340. През 2020г. компанията за първи път въвежда 5G поддръжка, което позволява на новите устройства да се свързват към 5G мрежи, които са много по-бързи от 4G LTE мрежите. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия.