+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Apple iPhone 12 Pro

Кейсове за Apple iPhone 12 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

38,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност

 

 

Кейсове за iPhone 12 Pro

Страхотно е да имаме модерен телефон. Но още по-хубаво е, когато той ни впечатлява ден след със своите многобройни функционалности и удобства по време на ползване. Разговори, сърфиране в интернет и правене на конкуриращи се с професионалните, снимки - всичко това е част от нещата, които можем да правим различно.

Как да защитите своя iPhone 12 Pro

Уникалният iPhone 12 Pro е нов прочит на съвременния смартфон, който би могъл да бъде за нас нещо повече от средство за провеждане на разговори. Всъщност, нещо много повече… За да остане устройството за по-дълго в нашето ежедневие, трябва да знаем как да го предпазим от удари и надрасквания, а няма по-подходящо средство за целта от кейсовете за телефони. В онлайн магазин etuo.bg ще ги откриете на ниски цени, затова побързайте и купете висококачествени аксесоари за своя мобилен телефон.

Какви видове кейсове за iPhone 12 Pro ще намерите в etuo

Можете да осигурите максимална защита за своя Айфон 12 Про, а освен това и да се погрижите за стилното излъчване на своя телефон. Всички смартфони Apple са една крачка пред останалите със своите безкомпромисни параметри и дизайнерски особености, които можете да подчертаете с предложенията на etuo. За Вас сме подбрали кейсове, които не познават граници в естетически план, което ги прави перфектното допълнение за всеки Айфон 12 Про. При нас ще откриете калъфи от следния вид:

  • - Персонализирани/по поръчка;
  • - Дървени;
  • - Удароустойчиви;
  • - Противоударни;
  • - Тип книга;
  • - Пластмасови;
  • - Силиконови;
  • - Кожени;
  • - Гравирани;
  • - Флип и др.

Запознайте се с нашите висококачествени предложения за кейсове, които ще задминат всичките Ви очаквания. Здрави, красиви и оригинални - поставете финалните щрихи и нека Вашият Айфон 12 Про бъде винаги под светлините на прожекторите със своята стилна и непосредствена визия.

Какви са предимствата на удароустойчивите калъфи

Те се отличават с подсилен корпус и изключително издръжливи на удари материали. Този вид кейсове се нареждат на челните места в класациите със своята прецизна и отново изтънчена изработка, която този път отива още по-напред. Последвайте тази тоналност и погледнете с други очи към своя iPhone 12 Pro.

Защо да се доверите на etuo.bg

Ние разбираме потребността от смарт устройства и знаем какво да Ви предложим, за да ги запазите в перфектен вид за по-дълго време. И така и така ще го правим, защо да не допълним предложенията си с висококласна визия, с която употребата на Айфон ще мине на по-горно ниво.