CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone 12 Pro Max - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 12 Pro Max


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Mini, Apple iPhone 12 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за външния вид на Вашия Apple iPhone 12 Pro Max

Търсите ефективна защита за новозакупения си смартфон? Днес е Вашият късметлийски ден! Нашият онлайн магазин се е заредил с множество от аксесоари за Apple iPhone 12 Pro Max, които ще Ви улеснят ежедневието и стрес. Един от най-популярните ни продукти са нашите висококачествени калъфи, които са произведени по висок стандарт, така че да осигурят максимална защита. Те ще защитят гърба на устройството от надрасквания и друг вид наранявания и Вие ще можете да се наслаждавате на атрактивния му вид за възможно най-дълго време.

Каква е ползата от закупуването на калъф?

Основната причина да закупите калъф е, че с покачването на цените на смартфони в днешно време, означава, че поправянето им е еднакво скъпо. Калъфите ни са изработени от издръжливи материали и обещават не само да защитят устройството от физически наранявания, но и ще предпазят ценните вътрешни частици на устройството, така че той да продължава да функционира нормално, дори, ако сте го изпуснали върху твърда повърхност. Също така можете да изберете от голямо разнообразие стилни калъфи с най-различни дизайни и да вдъхнете живот на вече наранен смартфон или пък да бъдете различни от всички останали, притежаващи същия модел.

Apple iPhone 12 Pro Max – особености на модела

През 2020г. Apple пуска за първи път серия смартфони, които поддържат 5G мрежи. По този начин устройството ще бъде много по-бързо от тези с 4G LTE мрежи. Моделите iPhone 12, идващи през 2020 г., ще използват проектиран от Apple 5-нанометров чип A14, произведен от TSMC. Очаква се чипът A14 да донесе както скорост, така и подобряване на ефективността, които биха могли да донесат малки печалби в живота на батерията, за да компенсират 5G, което използва допълнителна батерия. Този 6.7-инчов iPhone ще разполага с 4 GB RAM, 128GB или 256GB за съхранение и тройни задни камери. Дисплеят е с OLED панел и с резолюция от 2778 х 1824.

Невероятно е да използваме модерен смартфон, но още по-страхотно е, когато същият е предпазен с ефектни и практични аксесоари като калъфите. Това прави употребата му още по-приятна и без риск от механични повреди. На много от нас им се е случвало да изпуснем телефона си в бързината, което на свой ред да доведе до леки и по-сериозни технически повреди. За да бъдат избегнати, трябва да си набавите противоударни кейсове за смартфони, които в онлайн магазин etuo ще намерите с отлично качество и на разумни цени.

Защо да защитите своя iPhone 12 Pro Max

Айфон 12 Про Макс на Apple е устройство от нова генерация. Най-лесният начин да го предпазим, е като купим подходящи калъфи за този вид телефони, които могат да бъдат и персонализирани. Изберете ги от etuo.bg и не пропускайте да защитите своето устройство. Важно е да го направите, защото:

 • Външният му вид ще бъде запазен за по-дълго време;
 • Използването му ще е още по-удобно, тъй като няма да се хлъзга в ръката Ви по време на разговор и не само;
 • Дизайнът му ще бъде интересно подчертан, без да се прикриват характерните особености на модела;
 • Дори и в случай на изтърване корпусът му ще бъде невредим;
 • Има възможност да придадете индивидуалност на апарата с помощта на персонализираните калъфи.

IPhone 12 Pro Max е телефон, който заслужава специално отношение, защото самият той е повече от специален. Инвестирайте в него и той ще Ви се “отблагодари” с дългогодишна работа без никакви забележки.

Какви кейсове за Айфон 12 Про Макс ще намерите в раздела

В този раздел сме събрали стилни и ефектни модели калъфи за iPhone 12 Pro Max, които вярваме, че ще оцените подобаващо. Те са идеалният завършек за Вашия смартфон Apple, за който знаем, че искате най-добрите възможни решения. От etuo предлагаме модели кейсове от следния вид:

 • 360 градуса;
 • Бронирани;
 • Дървени;
 • Тип книга;
 • Пластмасови;
 • Силиконови;
 • Кожени;
 • Гравирани;
 • Флип и др.

Възползвайте се от многообразието на модели и бъдете креативни.

Как да изберете подходящ силиконов калъф

Силиконовите калъфи за iPhone 12 Pro Max са едни от най-купуваните. При избора им е важно да обърнете внимание на вида каучук, картинката (ако има такава), също както и на това дали ще пасне напълно на Вашия телефон. Някои модели предлагаме и с дизайн по Ваш избор.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Аксесоари като кейсове са не просто надежден начин да предпазим мобилното устройство от механични повреди в резултат на невнимателна употреба или неприятна случайност. Те са също така и атрактивно допълнение към цялостната визия на всеки смартфон. Купете от etuo и се насладете на богатата селекция, достъпните цени и обещано качествените калъфи за iPhone 12 Pro Max.