+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Apple iPhone 13

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

41,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

39,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

37,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

39,90 лв.
/ В наличност

 

 
ПРЕМИУМ
 
Apple iPhone 13 - калъф за телефон BMW Hard Case - черно

Apple iPhone 13 - калъф за телефон BMW Hard Case - черно

49,90 лв.
/ В наличност

Ако вече сте горди притежатели на някой супер модел телефон, като iPhone 13, е добре да го предпазите от всякакви увреждания. За да го направите, насочете вниманието си към онлайн магазините и разгледайте какви калъфи и кейсове се предлагат. В etuo.bg можете да намерите едни от най-разнообразните предложения. Гамата е богата, а стиловете – последен писък на модата.

Видове кейсове за iPhone 13

Този тип аксесоари се различават по материал на изработката, цвят, както и по това каква част от устройството предпазват.

Калъфи тип тефтер за iPhone 13

Те защитават много добре не само гръбчето на телефона, но и дисплея му от драскотини. Направени са най-често от кожа. Освен че предпазват екрана калъфите имат и специални отвори за дебитни карти, документи и други. Много висока функционалност и удобно събиране на всички важни неща на едно място. С флип моделите ще отпадне вероятността да забравите личната си карта. Това е така, защото тя ще бъде винаги със смартфона ви, а едва ли ще излезете някъде без него.

Кейсове от силикон за Айфон 13

Те предпазват добре гърбовете на смартфоните и можете да се наслаждавате на различни нюанси и нови дизайни. Прозрачните гръбчета за iPhone 13 пък позволяват да се вижда оригиналния цвят, който има смартфонът ви, като в същото време е достатъчно добре предпазен. Тези кейсове имат защитни функции подобно на флип калъфите и са универсални за употреба и от жени, и от мъже.

Персонализирани модели за Apple

Това са специалните предложения, от които можете да се възползвате за вашия смартфон или да направите подарък на близък човек. Принтирането става върху специални силиконови кейсове. Те прилепват плътно и много добре предпазват устройство. Гъвкави са и създават усещане за комфорт и сигурност. Развихрете своето въображение и създайте неповторим дизайн със снимка или надпис. Не се притеснявайте за цената – достъпни са за всеки.

Помислете как искате да изглежда вашият iPhone 13 и направете поръчка. Калъфът няма да се плъзга и ще осигурява достатъчна стабилност, когато устройството е в ръката ви. Освен това качеството на изображението е на много високо ниво и ще ви радва всеки път, когато погледнете устройството си.

Качествени калъфи за iPhone 13 от etuo

Всички кейсове за iPhone 13, които предлагаме в магазина, са качествени и направени от здрави и надеждни материали. Те ще възпрепятстват от счупване или надраскване телефона ви. Освен това осигуряват различна визия, ако тази на вашия смартфон ви омръзне, защото новият цвят или персонализиран модел защитен аксесоар създават усещането за напълно ново устройство. Поръчката става лесно и бързо, а цените ни са супер!