CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за смартфони Apple iPhone 13 Mini

Кейсове за Apple iPhone 13 Mini


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 Pro, Apple iPhone 13 Pro Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ако вече сте се сдобили с най-малкия представител от серията на Apple, а по-точно iPhone 13 Mini, сте щастливци. По-малък и много компактен, но доста мощен смартфон за всички любители на мини вариантите.. Красив дизайн и множество функции, това е той. Сега идва ред на това, да го предпазите от счупване или драскотини, използвайки защитен аксесоар.

Кейсове и калъфи за iPhone 13 Mini от онлайн магазин etuo.bg

Както и за останалите модели от тази серия, така и за това малко бижу ще намерите разнообразни видове предпазни аксесоари. Оригиналните кейсове и калъфи ще защитят новия ви телефон Айфон 13 мини. Много важно е екранът да не се повреди, затова ако сте избрали гръбче, трябва да сложите отделно и протектор на дисплея. Флип моделите предпазват изцяло смартфона, затова при тях не е задължително да се поставят и други защитни средства.

Силиконови калъфи и кейсове за iPhone 13 mini

Те са най-предпочитаните. Цветовете са разнообразни, а също и картинките, надписите и стиловете. Има златисти нюанси, брокати и различни орнаменти, които със сигурност ще грабнат жените. Това са оригинални и доста качествени модели. Има и варианти с мраморен ефект. Подходящи за мъжкия пол са изчистените модели в черно, сиво, синьо и др.. С един от тези продукти ще бъдете стилни и уникални на всяка цена.

Удароустойчиви калъфи и кейсове за iPhone 13 Mini

Новите противоударни хибридни модели са с 360 градусови защити. Те са изчистени и семпли. По-предпочитани са от мъжете, защото демонстрират един различен стайлинг, мъжественост и класа.

Персонализирани калъфи и кейсове за iPhone 13 Mini

Тези модели са изцяло по ваша идея. Трябва само да изберете един от универсалните силиконови кейсове от etuo. Цветовете са разнообразни, а снимката или картинката ще е по ваша преценка. Всичко може да бъде принтирано и да направи гърбовете за смартфона ви уникални. Можете да си направите различен дизайн за всеки ден от седмицата. По този начин ще изглежда сякаш всеки ден сте с различен телефон.

Защо да изберете etuo

При нас ще откриете качествени стоки и коректност. Изборът на нов калъф или кейс за iPhone 13 mini може да бъде истинско забавление. В нашия сайт може да намерите и богата гама от различни аксесоари за таблети и телефони, а не само защитни гръбчета. Регистрирайте се, за да се възползвате от преференциите. Доставката е бърза, а поръчката – лесна.