+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Apple iPhone 13 Pro

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

41,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

39,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

37,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

39,90 лв.
/ В наличност

 

 

В случай че вече имате новия супер модел телефон Айфон 13 ПРО, трябва доста добре да се погрижите за неговата защита. В Интернет има доста калъфи и кейсове, от които да изберете, за да предпазите дисплея, а и целия смартфон, от надраскване или ожулване за по-дълго време.. Разнообразието е наистина голямо, но трябва да внимавате от кой онлайн магазин ще поръчате. Изберете доказан и проверен сайт като etuo.bg. В него ще откриете интересни стилове и решения за продуктите със защитна функция за вашето устройство.

Калъфи и кейсове за iPhone 13 Pro

Има няколко вида, които са с различна покривност срещу счупване и драскотини – флип калъфи, гръбчета и други.

Гърбове за последния модел iPhone 13 Pro

Този тип защитни аксесоари са най-често силиконови. Ще ги откриете с най-различни цветове и картинки. Има и специални, прозрачни модели, с които хем не губите красотата на дизайна на устройството, хем то ще е достатъчно защитено. Те са меки и лесно се огъват, което помага да прилепнат много добре за устройството. Най-важното е, че предпазват перфектно всеки ъгъл на смартфона, защото там е най-лесно да се ожули при падане или неволно изпускане.

Флип калъфи тип тефтер

Тези кейсове за iPhone 13 Pro обхващат изцяло смартфона, като предпазват и екрана, за разлика от гръбчетата. Моделите са много функционални, защото имат и специални места за банкови карти, лични документи и други. Така няма да се налага да взимате навсякъде с вас и портмонето си. Тези калъфи за iPhone 13 Pro са изработени най-често от кожа, което ги прави много стилни. Ако работата ви е по-натоварена и има по-голям риск от падане или изпускане на устройството, най-добре изберете този тип кейс.

Персонализирани варианти за iPhone 13 Pro

Тези предложения за кейсове са специални и са универсална идея за подарък на близък човек или приятел. Принтирането на избраната снимка, картина или послание става върху силиконови варианти гръбчета. Самото изображение е с доста високо качество и изглежда като истинска картина. Остава само да си представите крайния резултат и да направите поръчка. С тези персонализирани модели ще сте хем уникални, хем ще сте се погрижили за сигурността на своето устройство.

Какви са предимствата на онлайн магазин etuo

При нас ще намерите само качествени модели калъфи, кейсове и аксесоари за новия iPhone 13 Pro и то на достъпни цени. Можете да проверите сами и да изберете някой от персонализираните модели за вашия телефон. Няма да сбъркате в избора, а може пък да харесате и повече от един аксесоар.