Калъфи за Apple iPhone 5 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 5


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone 5S, Apple iPhone 5SE, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да изберете ламиниран калъф

Ламинираните калъфи са страхотна алтернатива за вашия Apple iPhone 5. Тези прекрасни модели кейсове са изключително елегантни и луксозни, а нашите клиенти направо ги обожават. Защо обаче да изберете ламиниран калъф за смартфона си? Предпазителите за Apple iPhone 5 от серията Graver Case са супер луксозни и много стилни. Те са елегантна серия, само за ценители, която се предлага в два варианта: с гравюра или без гравюра.

Гравираните гръбчета са страхотна алтернатива за телефона ви, тъй като изглеждат впечатляващо и придават фина елегантна нотка на вашия Apple iPhone 5. Освен красивия им външен вид, тези калъфи се отличават и с това, че са удароустойчиви. Те успешно ще предпазят вашето устройство от силни удари и изпускания от високо, което ще предотврати счупване, ожулване или появяване на дълбоки драскотини върху смартфона. Защитният ламиниран кейс ще направи употребата на Apple iPhone 5 още по-лесна, удобна и приятна. Той със сигурност ще спомогне за това да усещате по-добре мобилното устройство в ръката си и да се избегне евентуалното му неволно изпускане. Противоударните ръбове на Graver Case са специално създадени и защитават цялата периферия на смартфона, а гравюрите по гърба му допринасят за красивия му външен вид.

Освен всичко останало, ламинираните калъфи са изключително лесни за почистване и не се нуждаете от специални препарати, с които да го направите отново като нов. Направете вашия Епъл Айфон уникален и вземете своя нов гравиран кейс.

Видове калъфи за Apple iPhone 5

В etuo ще откриете голямо разнообразие от защитни кейсове и аксесоари за смартфони и таблети. Ние ви предлагаме качество на ниски цени и сме готови да ви съдействаме, ако имате въпроси. Ето и какви видове предпазители за Apple iPhone 5 ще намерите в раздела:

  • - силиконови модели;
  • - кожени;
  • - гравирани;
  • - в неутрални цветове;
  • - с флорални принтове;
  • - с животинска тематика;
  • - в различни размери;
  • - дървени;
  • - удароустойчиви и други.

Защо да изберете etuo

Etuo.bg е онлайн магазин, който предлага на потребителите си само оригинални и качествени стоки. Ние правим всичко възможно, за да зарадваме нашите клиенти, а екипът ни се труди неуморно, за да създава нови дизайни, подходящи за различни вкусове и предпочитания. Ние ви гарантираме бърза доставка и 30 дневен срок за връщане на поръчаните артикули.