Калъфи за Apple iPhone 6S - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 6S


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Apple iPhone 6S Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

С годините смартфонът се е превърнал от техника за провеждане на разговори в основно средство за развлечение и комуникация, което прави предпазването му от механични щети наша първа задача! Нужно е да използваме защитни гърбове против счупване и надраскване. В онлайн магазин etuo.bg ви очакват качествени калъфи за Apple iPhone 6s на ниски цени.

Какво прави кейсовете за телефони толкова необходими

Основната причина е, че са надежден начин да запазим външния вид на устройството, а и неговата техническа изправност за по-дълго време:

  • - освен от драскотини калъфите за Apple iPhone 6s в категорията ще предпазят вашето мобилно устройство и от по-сериозни повреди, като деформации и сериозни счупвания, които в 90% от случаите не могат да се поправят;
  • - друга причина калъфите за Apple iPhone 6s да са така необходими е приносът им за модния ни стил, който може да бъде подчертан от един такъв атрибут – добре е да имате няколко луксозни гръбчета от etuo, за да ги сменяте според аутфита, настроението и дори сезона;
  • - осигуряват стабилен захват, докато разговаряме по телефона, което свежда риска от неговото изпускане до минимум – нерядко се стига до това просто да изпуснем апарата на земята, а след това да го намерим в окаян вид.

Винаги е полезно да разполагате с поне един калъф за Apple iPhone 6s, на който да разчитате за протекцията на вашето мобилно устройство и не само. Нека не подценяваме и естетическите качества на кейса – повечето модели на сайта притежават изключителен дизайн, което ги класира като своеобразен моден аксесоар, от който не можем да се лишим.

Какви модели калъфи за Apple iPhone 6s ще видите в раздела

В раздела ще попаднете на разнообразен продуктов каталог от калъфи за Епъл Айфон 6с, които са налични в точните за този модел размери. Предлагаме ги в доста цветове и материали за изработка, така че всеки един наш клиент да успее да открие идеалните според нуждите си артикули – кожени, силиконови, с магнити, с клапа, гравирани, от пластмаса, дървени, с блясък и др.

Постарали сме се да съберем на едно място калъфи за Apple iPhone 6s от всякакъв тип, така че изборът за вас да бъде впечатляващ. Сред най-поръчваните модели са силиконовите с абстрактен дизайн, гръбчетата с флорални елементи и тези с анимационен принт. Също много популярни продукти са кейсовете тип “книга”, които са един от най-сигурните начини да предпазим телефона си на 100% – отпред и отзад.