CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone 7 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 7


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Apple iPhone 7 Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Всяка година излизат все по-нови и функционални модели смартфони, което е и водещата причина за прогресиращото развитие на пазара за мобилни аксесоари. Защитните гърбове са също част от селекцията, тъй като с тях успяваме да съхраним устройството за по-дълго време, да персонализираме визията му, както и да си осигурим допълнителни удобства и практичност по време на неговото използване.

В кои случаи трябва да използваме защитни калъфи за Apple iPhone 7

За да предотвратим неприятни инциденти, като счупване на телефона или дори само неговото надраскване, е необходимо да използваме качествени калъфи от устойчиви материали. Подобни продукти ще откриете и в настоящия раздел, където сме събрали на едно място доста видове за Айфони – достъпни са на изгодни цени и в подходящите размери. Те са луксозни, те са практични, те са идеалният аксесоар, с който да подчертаете личния си стил, бидейки спокойни и за техническата изправност на своя Apple iPhone 7.

Какви видове предлагаме в този раздел на онлайн магазин etuo.bg

Etuo е магазин, който потребителите свързват с огромния избор от предпазни кейсове за смартфони. В настоящата категория ще откриете модели за Apple iPhone 7, които продаваме в доста разновидности:

  • - силиконови калъфи – това са най-често купуваните ни продукти, които можете да закупите и с персонализиран дизайн. Освен универсални и много практични за използване те са още и сигурен начин да защитим телефона от банални механични повреди, като деформиране на корпуса вследствие на удар, драскотини, счупване и т.н. Можете да ги поръчате и в разнообразни цветове;
  • - калъфи за Apple iPhone 7 тип “книга” – този модел гръбче никога няма да напусне продуктовия ни каталог, защото се търси изключително много. За него може да се каже, че не само има стилен дизайн, но е и надеждно средство за предпазване на мобилното устройство от щети в хода на неговия експлоатационен срок. Подобни кожени аксесоари са перфектният завършек на вашата делова или градска визия, с която ще правите впечатление навсякъде;
  • - с клапа/флип – калъфите за Apple iPhone 7 с флип дизайн отново се свързват със съвременна визия, удобства и дискретност по време на разговори (и не само), а и с висока протекция. Най-големият им плюс е, че осигуряват двойна защита на смартфона, който вече ще е предпазен не само в задната си част, но и в предната.

От etuo съветваме да изберете подходящ продукт с оглед на разбиранията си за естетика, изискванията си към материалите за изработка на калъфите за Apple iPhone 7 и на цената.