Калъфи за Apple iPhone 7 Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone 7 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Apple iPhone 7, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Можем да постъпим по два начина, когато вземем в ръце чисто новия си телефон Айфон 7 плюс – да се надяваме на късмета си и да го използваме без защитен гръб, или да покажем отговорно отношение, осигурявайки му висока защита. Изцяло от нас зависи колко дълго време ще успеем да опазим мобилната техника в читав вид. Дори и при най-голямо желание от наша страна да направим това без калъфче, едва ли ще е възможно, защото неговият принос за изрядния технически и естетически вид на смартфона Apple iPhone 7 Plus е изключително голям!

Какво превърна кейсовете в номер едно аксесоар за смартфони

Ако в миналото този вид артикули не са се продавали толкова много, то днес тенденцията е коренно различна. Калъфите за Apple iPhone 7 Plus и за останалите видове марки и модели телефони са сред най-търсените и поръчвани продукти, което се дължи на:

  • - изключителните им защитни функции – успешно предпазват Apple iPhone 7 Plus от деформации, драскотини, намокряне, счупване и други “екстри” в резултат на нашето невнимание или фактори, независещи от нас;
  • - друга причина кейсовете да се купуват толкова е и естетическият им принос към модерната ни визия в casual стил или в бизнес тона – какъвто и да е предпочитаният от вас аутфит за през деня, ще можете да добавите още малко блясък с подходящ калъф за Apple iPhone 7 Plus;
  • - предпазване на корпуса от слънцето през лятото – още една сериозна причина да заложите на хубав гръб, който да пази цвета на смартфона от избледняване, а и от прегряване.

Всички калъфи за Apple iPhone 7 Plus в категорията са с точните за смартфона размери, така че да получите пълно напасване между аксесоара и устройството.

Защо да инвестирате в качествен модел калъф

Защото си струва да използваме телефона Apple iPhone 7 Plus по-дълго време! Предвид високата му цена е дори задължително да направим всичко възможно, за да го съхраним, за да не допускаме обстоятелства като изтърване или неволно удряне да опропастят неговия впечатляващ външен вид. Не разчитайте на случайността, когато става дума за предпазването на едно такова луксозно устройство, а заложете на качествените калъфи от онлайн магазин etuo.bg, които можете да имате и срещу разумни цени.

Какви видове предлагаме от etuo

Силиконови, кожени, мраморни, бронирани, тип “книга”, флип (с клапа), в светли и тъмни цветове – всички модели гръбчета в раздела са подвластни на огромно разнообразие, което е и наша запазена марка. Някои продукти имат по-универсален дизайн, докато други са въплъщение на модата и артистичността. Ако нищо от това, което виждате на сайта не ви допада, можете да поръчате калъф за Apple, iPhone 7 Plus, с изображение по ваш избор – снимка или картинка от интернет.